Piros és rózsaszín? Így viseld együtt ezt a két színt ősszel

Stumpf Bea
Írta: ,
Piros és rózsaszín? Így viseld együtt ezt a két színt ősszel

Kép forrása: galmeetsglam.com

Ha anyáinkat vagy nagyanyáinkat kérdezzük erről, akkor biztosan azt mondják, hogy semmiképp. Azaz ne vegyítsük egy szettben a rózsaszínt és a pirosat, hiszen ezek a színekegymást ütik. Mi pedig azt mondjuk, hogy lehet érdemes mégis adni neki egy esélyt. Miért? Mert ahogy a példák is mutatják, működik!

Romantikus Kép forrása: ashleyording.tumblr.com

Mi más kellene egy romantikus outfithez, mint egy nőies szabású A-vonalú szoknya, egy hozzá illő felső, és persze egy dögös rúzs.

Ez pedig nem is képzelhető el jobb színekben, mint a romantika árnyalataiban, azaz a babarózsaszínben és az izzó vörösben.

Tipp: Ha a hidegebb hónapokban is szeretnél cropped fazonokat hordani, akkor válassz vastagabb anyagokat, mint például egy kötött vagy horgolt topot!

Elegáns Kép forrása: galmeetsglam.com

Mire is van leginkább szükséged az ősz beköszöntével a ruhatárad felfrissítésével kapcsolatban?

Szerintünk egy tökéletes átmeneti kabátra, ami jól kombinálható, lenge, de mégis melegít, divatos, azaz röviden olyan, amit le sem akarsz majd venni magadról.

Ha minket kérdezel, akkor idén vállalj be egy izgalmasabb színt, és válassz egy piros vagy egy rózsaszín árnyalatú kabátot, amivel biztosan kitűnsz majd a tömegből!

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján