Pénztárcabarát outfitek 15.000 forint alatt, lelőhelyekkel

Stumpf Bea
Írta: ,

Te is örülnél neki, ha idén ősszel kicsit lefaraghatnál a ruhatárad felfrissítésére szánt összegből? Nos, akkor van egy jó hírünk, cikkünkben ugyanis öt olyan szuper szettet mutatunk be neked, amik kijönnek 15 000 forintból  – ennyit pedig igazán szánhatsz a havi költségvetésedből ruhákra, hiszen (mint köztudott) a shopping a legjobb kardió!

Bohém elegancia

Egy igazi szaladgálós naphoz tökéletes választás lehet ez a szett, hiszen kényelmes, meleg, és pont megfelelő komfort fokozatba kapcsolhatsz vele az egész napos hajtáshoz. 

Nem kell figyelgetned, hogy gyűrött-e már az inged, vagy nem lépkedsz-e túl gyorsan a magassarkúdban: egy csillogó kényelmes cipő, egy hozzá passzoló pulcsi, egy praktikus farmer, plusz a hűvös reggelekre egy meleg sapka – kell ennél jobb?

Összesen: 14 465 Ft

Casual fit

A sorban a második egy igazi jolly-joker szett, hiszen ha más stílusú cipővel veszed fel, rögtön más az összhatás. Ha épp olyan kedved van, hordd a kedvenc tornacipőddel, de ha este programod van, és nincs időd átöltözni, akkor dobd fel egy magassarkúval és egy merész rúzzsal, így rögtön elegánssá teszed az outfited!

Összesen: 14 980 Ft