Pénztárcabarát kiegészítők az ünnepekre

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Ha karácsony tájékán már úgy érzed, mindenre maradt pénzed, csak magadra nem, akkor jó eséllyel szeretnéd minél olcsóbban megúszni az öltözködést, készülődést. Szerencsére a márkás holmik között keresgélve is találsz olyan kiegészítőket, amik alacsony áruk ellenére meglehetősen látványosak.

Nyakláncok

A nyakláncok terén a mostani divat szerint egy különleges átmenetet figyelhetünk meg. Bár még mindig hódítanak a statement változatok, egyre inkább előtérbe kerülnek az egészen vékony láncok is, főleg a medálos kivitelezések.

Mindegy, melyiket választod, mindegyik típus kiválóan illik a karácsonyi hangulathoz, csupán arra kell ügyelned, hogy ne ess túlzásba. Egy statment nyaklánc annyira hangsúlyos, hogy nem sok kiegészítőt tűr meg maga mellett, sőt, egy igazán feltűnő ruhát sem feltétlenül. 

A finom, szolid nyakláncokkal már más a helyzet, azokhoz nyugodtan viselhetsz akár extravagáns fülbevalót, vagy szembeötlőbb ruhát is. Persze a stílusok egyeztetésére azért ügyelj, az összhang karácsonykor is kiemelten fontos.

 1. H&M, 1 790 Ft 
 2. F&F, 1 990 Ft 
 3. H&M, 1 290 Ft 
 4. Tally Weijl, 1 200 Ft 
 5. Promod, 2 100 Ft 
 6. Accessorize, 2 400 Ft 
Fülbevalók

A fülbevalók kiváló alkalmi viseletet jelenthetnek, mérettől teljesen függetlenül.

A kisebb változatok tökéletesen megfelelnek azokhoz a ruhákhoz, amik kellőképpen díszítettek, illetve akkor is kiválóak, ha inkább a nyakláncodat helyeznéd a középpontba.

Különösen a statement, nagyméretű nyakékekhez nem passzolnak a méretes fülbevalók, ezek mellé mindenképpen kisebbet válassz. 

Egyébiránt a többi ruhához igazán alkalmi viseletet kölcsönöznek a méretes, hosszan lelógó fülbevalók. Ha utóbbihoz igazítod a sminkedet is, egyszerűen nem foghatsz mellé, garantáltan ünnepélyes lesz a végeredmény.

A színeket illetően jöhetnek a visszafogott, letisztult tónusok, de a feltűnő árnyalatok és a csillogás is hódít minden mennyiségben.

 1. H&M, 1 290 Ft 
 2. F&F, 990 Ft 
 3. Esprit, 1 500 Ft 
 4. Tally Weijl, 1 200 Ft 
 5. Esprit, 1 800 Ft 
 6. Promod: 1 500 Ft 
 7. Promod: 1 500 Ft