Romantikus és nőies – 5 izgalmas outfit midi szoknyákhoz

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Romantikus és nőies – 5 izgalmas outfit midi szoknyákhoz

A midi szoknyák nem jelentenek új trendet, azonban az utóbbi időben tértek vissza ismét a kínálatba. Leginkább a lazább esésű, pliszírozott szoknyák hódítanak, azok közül is a derékszabású, enyhén A-vonalú fazonok. De hogyan viseld őket változatosan?

A pliszírozott szoknyákhoz érdemes szolidabb felsőrészt választani, és ez akkor is jó megoldás, ha a szoknyádat szeretnéd központi szerephez juttatni.

Erre a célra tökéletesen megfelelnek a fekete felsőrészek.

A meleg hónapokban egy fekete top, vagy trikó, míg ősszel és télen egy fekete blúz vagy garbó az, amivel nem tudsz melléfogni.

A lezserebb szoknyákhoz nyugodtan választhatsz papucsokat, papucscipőket, és bizony ehhez a stílushoz a kalap is különösen jól áll.

Talán azt gondolod, ha két olyan „ósdi” ruhadarabot hangolsz össze, mint amilyen egy kötött pulóver és egy midi szoknya, akkor az csak rosszul sülhet el, de ezzel manapság egyenesen trendi összeállításra tehetsz szert.

Sokat dobhatsz az összhatáson akkor, ha derékszabású szoknyát választasz, és persze célszerű olyan pulóverrel kombinálnod a szettet, amit nem kell mélyen betűrnöd, hiszen az nem olyan előnyös.

Szerencsére manapság igazán könnyű rövidített szabású felsőket vásárolni, célozd meg ezeket!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba