5+1 nagyszerű outfit, ami telitalálat, ha esküvőre vagy hivatalos

Boros Mariann
Írta: ,
5+1 nagyszerű outfit, ami telitalálat, ha esküvőre vagy hivatalos

Összeállításunkban a színeket, mintákat és fazonokat tekintve is különböző szetteket mutatunk be, melyekből bátran inspirálódhatsz, ha idén nyáron te is esküvőre vagy hivatalos.

Emlékszel még Carrie Bradshaw ikonikus tütüjére a Szex és New Yorkból?

Bár a sorozat főszereplője az utcára vette fel, és annyira elegáns sem volt benne, itt a bizonyíték, hogy lehet ezt másképp is csinálni: a megfelelő ruhadarabokkal és kiegészítőkkel variálva nem csak extrém, de nagyon is csinos lehetsz benne.

Ha ezt a feltűnő szoknyát egy egyszerű fekete hosszú ujjú felsővel kombinálod, a kontrasztot pedig fekete szandállal és táskával növeled, egyszerűen csodás lesz az összhatás, és szinte biztos, hogy nem jön veled szembe ez a jól megkomponált outfit – kivéve persze, ha egy másik vendég is cikkünkből inspirálódik.

Ahogy már említettük, az egyszínű fekete vagy fehér színű ruha nem túl szerencsés választás a násznép tagjaként, hiszen előbbi a gyász színe, utóbbi pedig azért aggályos, mert ha olyan jellegű a ruha, akár össze lehet keverni viselőjét a menyasszonnyal.

Viszont a két szín kombinációja már teljesen rendben van, nézd meg ezt a fehér alapon fekete pöttyös, izgalmas fodrokkal és hajtásokkal variált lábszárközépig érő ruhát, mely egyszerre bohém és ünnepi.

Vegyél fel hozzá egy elegáns cipőt, és kész is a tökéletes outfit.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!