Őszi-téli divatkalauz: A 2016/17-es szezon legtrendibb felsőruházatai

Style&Blog
Írta: ,
Őszi-téli divatkalauz: A 2016/17-es szezon legtrendibb felsőruházatai

Szeptember közeledtével egyre hűvösebbek a reggelek és az esték, ilyenkor pedig jó, ha van nálunk egy melegebb felsőruházat, ami kiegészíti az összeállításunkat. A mai bejegyzésben végigböngésszük, milyen kabátok és dzsekik divatosak az új szezonban, illetve arról is beszámolunk, milyen színekkel és fazonokkal találkozhatunk az üzletekben. Tartsatok velünk! :)

VAGÁNY DZSEKIK

Képek forrása: 1234

A bőrdzseki már olyan régóta elmaradhatatlan szereplője az őszi/téli trendriportjainknak, hogy bátran mondhatjuk, egy klasszikus alapdarabról van szó. Tökéletesen ki tudjuk használni a hűvösebb napokon, viselhetjük elegáns darabokkal, de a sportos szetteket is jól kiegészíti. Idén ősszel kifejezetten divatosnak számítanak a borvörös dzsekik – ez a szín egyébként is meghatározó ebben az új szezonban –, de az örök Jolly Joker, a fekete sem maradhat ki a gardróbunkból.

ELEGÁNS ZAKÓK

Képek forrása: 1234

Ez az a ruhadarab, amit a szivárvány összes színében elfogadnánk, nem igaz? :) Szuperül mutat egy egyszerű felsővel, egy kényelmes farmerrel és néhány csillogó ékszerrel. Idén a hosszított fazonok kerülnek fókuszba, de népszerűek lesznek a háromnegyedes ujjú zakók is.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján