Őszi szuperdarab, a poncsó – 7 elbűvölő mód, ahogyan hordhatod!

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Őszi szuperdarab, a poncsó – 7 elbűvölő mód, ahogyan hordhatod!

Ha már unod a pulóvereket vagy a dzsekiket, akkor érdemes egy próbát tenned a poncsókkal, hiszen rengeteg szettel lehet csodálatosan párosítani ezt a ruhadarabot. Mi most hoztunk neked 7 olyan összeállítást, amely trendi, kényelmes és mellé még elbűvölő is, hogy megmutassuk, hogy te is nyugodtan összebarátkozhatsz ezzel a darabbal.

Boho chic Kép forrása: xgoldjewelri.com

Kedvenc neohippi ruhatárunkból nem hiányozhat egy színes poncsó, amely nagyon fel tudja dobni a fekete vagy monokróm szettjeinket.

A ’70-es évekre jellemző, elől megkötős blúz és egy nagyon bő szárú trapéznadrág tökéletesen egészíti majd ki ezt a szettet, ahogy a kedvenc magassarkúd is.

Ha szereted a kalapokat, akkor bátran viselj egyet ehhez az outfithez is.

Kesztyű Kép forrása: stylishwife.com

A hosszú, könyékig vagy még tovább érő kesztyűk nagyon elegáns darabok, amelyeket érdemes előásnod a szekrényből, ha hidegebbre fordul az idő.

Egy poncsóval nagyon jó párost alkot majd a fekete bőrkesztyűd, amihez elég egy egyszerű, fehér pólót és egy farmert vagy csőnacit húznod, hogy indulásra kész legyél!

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!