5+1 őszi szett, amiktől garantáltan megjön a kedved a hidegebb időhöz

Pölz Kitti
Írta: ,
5+1 őszi szett, amiktől garantáltan megjön a kedved a hidegebb időhöz

Hiába van már hivatalosan is ősz, azért egy-két hűvösebb hajnalt és estét leszámítva még nem kapott el minket igazán a kötött pulcsik iránti vágy - pedig pont most kellene leleményesnek lennünk és belevetnünk magunk az idei őszi-téli kavalkádba! Gyönyörű színek, elképesztő textúrák, meglepő párosítások... 2019 ősze is tartogat nekünk szuper szetteket és igencsak kellemes meglepetéseket - inspirálódj Te is ebből a 6 lehengerlő őszi outfitből és irány az évszakváltó ruhabeszerző túra!

Idén felejtsd el a crop topokat megszégyenítő kiskabátokat - a földig érő fazon az új trend!

A legjobb, ha kockák, letisztultság vagy valamilyen feltűnő minta mellett teszed le a voksod...

Minél hosszabb, annál jobb!

Tipp: kombináld ezt a darabot a szettedhez illő, nyakad köré tekert sállal és magassarkúval a még nőiesebb megjelenésért - a kiegészítőkre (táska, napszemüveg) pedig szintén fektess nagyobb hangsúlyt!

Gondoltad volna, hogy még egy üzleti meetingre is tökéletes választás lehet a laza és kényelmes csíkos pulcsid, amit csak esti sétákra szoktál felvenni?

Pedig simán nyerő párosítást alkothat egy nőies farmerral és egy hozzá illő magassarkúval - kapd elő a szekrény mélyéről és hordd annyiszor, ahányszor megérdemli!

Tipp: akármilyen színű is legyen a kedvenc darabod, szerezz be egy hozzá színben passzoló magassarkút, így még tökéletesebbé varázsolhatod a megjelenésed.