A legmenőbb őszi ruhadarabod, a fekete bőrdzseki - Ekképpen hordd!

Szendrey Adrienn
Írta: ,
A legmenőbb őszi ruhadarabod, a fekete bőrdzseki - Ekképpen hordd!

Legalább egy fekete bőrdzsekire mindenkinek szüksége van, hiszen szinte minden szezonban hordható klasszikus, ami soha nem megy ki a divatból. Főként az őszi ruhatárunknak lehet egy meghatározó darabja, ezért ha egy ideje nincs egy ilyen ruhadarab a szekrényedben, érdemes most beszerezned. Mutatunk néhány szuper szettet, amellyel viselheted is.

Fekete Kép forrása: norestforbridget.com

A fekete bőrdzsekiben az a legjobb, hogy remekül passzol a monokróm és a fekete összeállításokkal. A kedvenc sötétszürke vagy fekete farmeredre lesz szükséged és egy egyszerű fekete pólóra egy ilyen outfithez.

A szegecses öv és a bakancs a legjobb kiegészítők, de akár egy sötét sállal is feldobhatod a szettedet. Ha szép az idő, a napszemüveged se maradjon otthon!

Kedvencünk: a pliszírozott szoknya Kép forrása: us.asos.com

Már több szettet is ajánlottunk nektek a pliszírozott szoknyával, amely hál’ istennek nem csak tavasszal volt a ruhatárunk meghatározó része, hanem ősszel is velünk marad.

Egy földig érő változat nagyon nőies tud lenni, de természetesen egy rövidebb sem rossz.

Cipőnek érdemes bokacsizmát húznod, felsőnek megteszi egy egyszerű póló is, de egy mintás blúzzal lesz a szett igazán különleges. Már csak a bőrdzsekit kell felhúznod, és kész is az outfited.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv