Kedvenc őszi darabunk, a blézer - Így érdemes hordanod!

Bodnár Alexa
Írta: ,
Kedvenc őszi darabunk, a blézer - Így érdemes hordanod!

Az ősz a rétegesebb öltözködésről szól, amelynek ideális alapdarabja a blézer - hiszen könnyedén magadra kaphatod, akár 2 réteg fölé is, és meg is szabadulhatsz tőle, ha melegebbre fordul az idő. A blézer sikkes, nőies és trendi, szinte soha nem megy ki a divatból, és számtalan módon hordhatod - a hétköznapokon munkába, randira, buliba vagy bármilyen alkalomra. Mutatjuk a mi kedvenc őszi, blézeres outfiteinket.

A nude és a pasztel árnyalatok remekül mutatnak az őszi ruhatárban is, de ellentétben a tavaszi fehér és világos darabokkal, most érdemes inkább feketével párosítanod.

Egy egyszerű, fekete póló és csőnadrág outfitet remekül feldob egy nude blézer, főként a hasonló árnyalatú cipővel.

Némi kiegészítő - például egy szép, hosszú aranylánc és egy óra - bőségesen elég hozzá akkor is, ha valamilyen alkalomra vennéd fel.

A ’90-es évek stílusa szerencsére még mindig trendi: ilyen például a szürke-fekete-fehér kockás blézer is, amely a Jóbarátok Rachelének ruhatárában is megtalálható volt.

Egy fehér póló, szürke farmer szettet is stílusossá varázsol egy ilyen darab, amit bátran felvehetsz akár az irodába is!

Egy magassarkú, a kedvenc napszemüveged és egy színes táska tökéletesen feldobja ezt a szettet, ami garantáltan az egyik őszi kedvenced lesz!