Őszi barangolások a Hádában - Szuper ruhadarabokra találtunk (már megint)!

Írta: ,

Átmeneti időre öltözni a legnehezebb. A különböző rétegek párosításával bizony gyakran meggyűlik a bajunk, ezért nem árt, ha jó alapdarabok és testbarát, minőségi anyagok közül válogathatunk. Újabb beszerzőkörutunk most is a Hádába vezetett - lássuk, mi mindenre bukkantunk!

Khaki zöld ing

1/5 Khaki zöld ing

Szinte mindegy milyen színű a hajad és a bőröd, a khaki zöld mindig jó választás, mégis sokszor tartunk tőle, mert kényes dolog hozzá illő ruhadarabokat találni. A titok az árnyalat ellensúlyozásában van, amit a legkönnyebben fehér-feketével tudunk elérni.

A csíkos póló és a klasszikus fekete nadrág nagyszerű alapdarabok, amikre azonnal lecsaptunk. Fekete csizmával, fehér sneakerrel vagy akár aranyszínű sportcipővel is hordhatjuk.

Ing: Zara

Póló: Atmosphere

Nadrág: H&M

A legjobb nadrág

2/5 A legjobb nadrág

Ez az a nadrág, amihez hasonlót még soha nem tapintottunk. Enyhén nyúlós, bársonyosan kellemes anyaga van, a szabása pedig szenzációs!

Egy peplumos fekete blézerrel, szatén blúzzal és magassarkúval párosítottuk, de fehér inggel és rövid hímzett mellénnyel is csodásan mutatna.

Blézer: Freedom

Nadrág: J Brand

Magassarkú cipő:

Az univerzális blézer

3/5 Az univerzális blézer

Ez a fekete, szaténfényű blézer az az alapdarab, ami évekig kiemel majd a szürkeségből.

Az elegáns vonaltól elszakadva, most feliratos pólóval és farmerrel raktuk össze, utóbbi egy koptatott skinny fazon, amit egyszerűen imádunk! Hidegben, egy puha szövetkabáttal és bokacsizmával csodásan mutat.

Blézer: Freedom

Nadrág: Zara

Póló: Mango

Zipzáros kardigán

4/5 Zipzáros kardigán

Ha ősz, akkor kardigán! A legpraktikusabb, ha vékonyabb, finomkötött kardigánt szerzünk be.

Ez a sötétkék csillogó darab is ilyen: puha és különleges.

Egy semleges színű nadrággal, egyszerű pólóval kényelmes mindennapi viselet. Hidegben itt is jöhet egy bokacsizma, egyébként körömcipő vagy sneaker, alkalomtól függően.

Kardigán: Atmosphere

Nadrág: Bershka

Póló: H&M

A dögös ruha

5/5 A dögös ruha

Végül egy partis szett, amit ez a testhez simuló kötött ruha tesz ellenállhatatlanná. A strasszköves kötött díszessége miatt egyszerű fekete blézerrel és magassarkúval párosítsuk.

A hidegben egy középhosszú teveszín télikabát tökéletes választás.

Blézer: Freedom

Ruha: Lely Wood

Körömcipő: Fiore