Az ősz legmenőbb leggingsei – kapd fel őket, ha hűvösebbre fordulna az idő!

Pölz Kitti
Írta: ,
Az ősz legmenőbb leggingsei – kapd fel őket, ha hűvösebbre fordulna az idő!

Ha te is imádod a kényelmes cicanadrágokat és nemcsak otthon, a négy fal között szereted hordani őket, ezt az igazán őszi összeállítást imádni fogod: idén is nyerők a minták, a színek, és persze a letisztultság is; de még az egyszerű fekete leggings sincs elfelejtve, úgyhogy ásd elő és melegítsd fel a szetted ezzel az örök darabbal! Persze már rég nem javallott önmagukban vagy rövid pólókkal hordani a testre simuló nadrágokat, azért szoknyákhoz, hosszú felsőkhöz, ruhákhoz, pulcsikhoz, de még rövidnadrágokhoz is tökéletesen passzolhatnak. Nézd végig ezt a hat ötletes outfitet és irány az idei leggings-beszerzés!

Ha nálad is lapul egy kényelmes fekete leggings, ne csak otthoni tornázásra és kutyasétáltatásra használd; igenis az utcán van a helye!

Az viszont nem mindegy, hogyan hordod: kötött és hosszú pulcsival, fekete (boka)csizmával például zseniális outfited lehet néhány perc alatt!

Tipp: Ha a klasszikus fekete mellett döntesz, mindig ügyelj arra, hogy a hozzá választott pulcsi-póló eltakarja a feneked... Csinos akarsz lenni, nem pedig közönséges, ugye?

A különböző kacifántos és izgalmas minták ideje nemhogy nem járt le, de most érdemes csak igazán hangsúlyt fektetni rájuk!

Persze a cikkcakkokat és a túlontúl színes anyagokat hagyd meg inkább edzésre, egy kevés mintával rendelkező darabot bármikor bevállalhatsz - csak arra figyelj, hogy mindig letisztult ruhadarabokat válassz mellé!

Tipp: Sose vásárolj mintás cicanadrágot a neten... Lehet, hogy nagyon bejön a minta a képen, de kényes egy része ez a divatnak, ugyanis a legvékonyabb lábat is képes megkétszerezni egy előnytelen fazon... Próbáld fel, és menj biztosra!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv