Az ősz legmenőbb leggingsei – kapd fel őket, ha hűvösebbre fordul az idő!

Pölz Kitti
Írta: ,
Az ősz legmenőbb leggingsei – kapd fel őket, ha hűvösebbre fordul az idő!

Ha te is imádod a kényelmes cicanadrágokat és nemcsak otthon, a négy fal között szereted hordani őket, ezt az igazán őszi összeállítást imádni fogod: idén is nyerők a minták, a színek, és persze a letisztultság is; de még az egyszerű fekete leggings sincs elfelejtve, úgyhogy ásd elő és melegítsd fel a szetted ezzel az örök darabbal! Persze már rég nem javallott önmagukban vagy rövid pólókkal hordani a testre simuló nadrágokat, azért szoknyákhoz, hosszú felsőkhöz, ruhákhoz, pulcsikhoz, de még rövidnadrágokhoz is tökéletesen passzolhatnak. Nézd végig ezt a hat ötletes outfitet és irány az idei leggings-beszerzés!

Ha nálad is lapul egy kényelmes fekete leggings, ne csak otthoni tornázásra és kutyasétáltatásra használd; igenis az utcán van a helye!

Az viszont nem mindegy, hogyan hordod: kötött és hosszú pulcsival, fekete (boka)csizmával például zseniális outfited lehet néhány perc alatt!

Tipp: Ha a klasszikus fekete mellett döntesz, mindig ügyelj arra, hogy a hozzá választott pulcsi-póló eltakarja a feneked... Csinos akarsz lenni, nem pedig közönséges, ugye?

Merész, de abszolút megéri felvenni: ha szeretnél egy kicsit kitűnni a tömegből, válassz egy extravagáns, egyedi színű, bársony leggingset!

Bőrdzsekivel, fekete felsővel és fekete bokacsizmával kombinálva ízléses leszel, miközben vad és nőies is egyszerre - nem érdemes kihagyni!

Tipp: Ennél a változatnál is figyelj a színekre és azok optikai hatására - lehet, hogy odavagy a halványrózsaszínért, de ne mindenáron vedd fel, ugyanis hajlamos nagyítani a combokat... Ezt is próbáld fel, mielőtt végleges döntést hoznál!