Mutatjuk az idei ősz legdivatosabb farmerfazonjait

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:
Mutatjuk az idei ősz legdivatosabb farmerfazonjait

Korábban jóval több farmerem volt, mint mostanság – ennek elsősorban a kényelem az oka, és hogy már nagyon élethű, farmerhatású leggingseket lehet vásárolni. Ideje azonban mindenkinek átgondolnia a ruhatárát, mert már nem csak a testre tapadó, helyettesíthető skinnyk hódítanak, hanem másfajta, izgalmas fazonokat is érdemes lesz beszereznünk ebben az évszakban.

A megunhatatlan magas derék

Emlékszem, jó néhány éve, amikor a csípőszabás hódított, el sem tudtam képzelni, hogy valaha felveszek olyan nadrágot, ami a derekamig ér. Manapság viszont azt vonom kétségbe, hogy ismét csípőfazonhoz nyúljak… Ennek nem csak a divat az oka, hanem az is, hogy a magasított derekú nadrágok sokkal jobban állnak rajtam, és ez számomra jóval lényegesebb szempont a trendeknél. Ezzel egyébként a legtöbb nő így van, hiszen a magas derekú nadrágok általában a derékvonalig érnek, karcsúbbá téve a sziluettet.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ami viszont biztos: ha neked fontos, mit diktálnak az aktuális irányzatok, akkor idén egyértelműen érdemes az emelet derekú nadrágok mellett voksolnod. A skinnyk tökéletesek a hűvös és esős napokra, hiszen nem csak divatosak, remekül passzolnak a zárt cipőkhöz és a csizmákhoz is, a szezonban pedig különösen trendinek bizonyulnak, ha magasított derékkal párosulnak.

Fiatalos és laza, a répa fazon

Egyszer olvastam, hogy a répa fazon olyasvalami, ami senkinek sem áll jól – tény és való, hogy óvatosan kell bánni vele, és észre kell venni, ha nem igazán passzol a saját testalkatunkhoz. De egy próbát mindenképpen érdemes tenni! Főleg akkor, ha szeretsz sportosan lazán, kényelmesen és mindenekelőtt fiatalosan öltözködni.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ez a felül kicsit lazább, lefelé fokozatosan szűkülő szabásvonal az idei trendek szerint egyenesen közkedvelt darabnak bizonyul, különösen azok, amik alul sem feszülnek rá teljesen a lábszárra. A „finomítást” illetően, viselhetőbbé teheted ezt a fazont, ha a nadrág alját feltűröd, és merész, vagány kiegészítőkkel, sportos ruhadarabokkal párosítod.

Trapézos fazonok

Ahogy az várható volt, a retro őrület nyomot hagyott a farmerokon is. Egyik legnépszerűbb képviselője ennek a korszaknak a trapéz farmer, amit idén ősszel ismét bátran hordhatunk.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Azok, akik komolyan veszik a divatot, már az előző szezonban is viselhették a trapéz nyári változatát: ennél a szabásvonalnál a farmeranyag kicsivel térd alatt végződött, a nadrág a combokon laza, egyenes szárral futott, majd alig észrevehetően szélesedett. Nos, ez a fazon teljesedett ki az idei ősszel ismét, a már jól megszokott és mindenki által ismert szabásvonalban.

Felemás színek 

A színes farmerok jó ideje tartják magukat a divatban, és idén is bátran felveheted őket, bár a klasszikus kék és a fekete továbbra is népszerűbbnek bizonyul a többi árnyalatnál. Ezen a téren most felbukkant egy megújított trend, ismét felelevenítették a kevert színű farmereket.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A kombinált színek csak néhány árnyalatban térnek el egymástól, és időnként foltvarrásszerű megoldással készültek. Azonban talán még náluk is divatosabbak azok a farmerek, amik felemásak: a nadrág egyik szára, vagy fele sötétebb, a másik világosabb színben pompázik. Ha a szabásvonalakkal nem is igazán akarsz trükközni, mert már megvannak a jól bevált fazonjaid, ezzel a lehetőséggel még mindig élhetsz!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!