5+1 örök stílustipp, hogy minden eseményen te legyél a legcsinosabb

Szirák Viki
Írta: ,
5+1 örök stílustipp, hogy minden eseményen te legyél a legcsinosabb

Kép forrása: unsplash.com

Nem szeretnél állandóan a háttérbe szorulni, és beolvadni a tömegbe? Akkor ideje egy kicsit alaposabban szemügyre venni az öltözékedet, hiszen az, hogy mit veszel fel, rengeteget számít a megjelenésedben. Bizonyos színek, fazonok és kiegészítők rögtön rád vonzzák a tekintetet, csak azt kell megtalálnod, ez a te esetedben pontosan mit jelent!

Az esküvőn a menyasszonynak kell leginkább tündökölni, de ha a vendégek között te szeretnél lenni a legcsinosabb, pár tippet érdemes megfogadnod!

Először is derítsd ki, hogy milyen színt viselnek a koszorúslányok, és azt tedd is rögtön tiltólistára, mert különben állandóan össze fognak keverni velük.

Válassz olyan ruhát, ami a vádlidig ér (ez épp a tökéletes középút), színek tekintetében pedig ne riadj vissza az élénkebb árnyalatoktól.

A legtöbb vendég általában a kéket választja ezekre az eseményekre, úgyhogy jó ötlet, ha te sárgában vagy zöldben gondolkodsz. Ha pedig plusz bókokat is begyűjtenél, vigyél magaddal egy különlegesebb szabású kézitáskát, ami keretbe foglalja a megjelenésedet.

Az emberek többsége munkában inkább semleges árnyalatokat visel magán. Fekete-szürke-fehér; többnyire ezekkel találkozhatsz, épp ezért nehéz kitűnni a tömegből, ha ilyen színeket viselsz magadon. Ezért klassz ötlet, ha beszerzel magadnak néhány piros darabot!

Kutatók szerint ugyanis maga a piros szín magabiztosságot sugároz, feltűnő, és a férfiak is előbb észreveszik azokat a nőket, akik ezt az árnyalatot viselik magukon.

Természetesen nem kell túlzásokba esni, de egy piros blézer, ékszerek vagy egy felső máris rád vonzza a tekintetet!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!