Eképpen öltözz vékonyabbnak ősszel - inspiráló szettekkel

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A nagyobb túlsúlyt nem egyszerű elrejteni ruhákkal, de néhány kilót könnyen észrevétlenné tehetsz, ha megfelelően öltözködsz – ám ugyanígy kiemelheted őket, ha nem figyelsz a viseletedre. Az alábbi szettekkel nem követheted el ezeket a hibákat, ugyanis tökéletesen palástolnak pár kiló pluszt!

Derékszabású ruhák Kép forrása: hu.pinterest.com

Ősszel sem kell lemondanod a ruhákról, hiszen a hőmérséklettől függően viselheted őket cicanadrággal, vagy akár harisnyával, vastag, bundás csizmával, vagy átmeneti bokacipővel.

Mindegyik előnyös lehet a teltebb alkat esetében, főleg akkor, ha itt is a derékszabás mellett voksolsz. Egy teljesen hétköznapi, egyenes fazonú ruhából pl. tökéletes szettet varázsolhatsz egy szép öv segítségével.

Ha ehhez kötött kardigánt, esetleg egy feltűnő sálat is választasz, akkor aligha foghatsz mellé. Ruha esetében a legtöbbször az az előnyös választás, ha fekete harisnyát, vagy cicanadrágot viselsz.

Azért, hogy ne legyen minden szetted sötét, ilyen összeállításban bátran megengedhetsz magadnak egy bordó, vagy akár mustárságra ruhát is!

Magasított derék Kép forrása: weheartit.com

Az elmúlt időszakban ismét teret hódított a magasított derékszabás, holott a csípőnadrágok világában nem gondoltuk volna, hogy ezt valaha megéljük.

Mégis, ez a fazon sokkal több nőnek jól áll, mint a csípőszabás.

Felvehetsz hozzá ejtett és feszes felsőt is, egyszerű próbával eldöntheted, melyik emeli ki jobban karcsú derekad, melyik áll jobban a testalkatodhoz.

Ha karcsúsítás a cél, feltétlenül magas sarkú cipőt, csizmát érdemes választanod, és az is szerencsés, ha itt-ott felbukkan a fekete, a sötét alapszín az öltözékedben.

Emellett fontos, hogy viselj valamilyen kardigánt, kiskabátot a szetthez, ugyanis a derékszabás leginkább szemből karcsúsít, hátulról hajlamos túlkerekíteni a látványt.

Ezt könnyen kiküszöbölheted, ha egy csinos blézerrel elrejted a felesleget.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv