Így öltözz vékonyabbnak ősszel - inspiráló szettekkel

Írta: ,

A nagyobb túlsúlyt nem egyszerű elrejteni ruhákkal, de néhány kilót könnyen észrevétlenné tehetsz, ha megfelelően öltözködsz – ám ugyanígy kiemelheted őket, ha nem figyelsz a viseletedre. Az alábbi szettekkel nem követheted el ezeket a hibákat, ugyanis tökéletesen palástolnak pár kiló pluszt!

Válaszd a hosszított felsőt Kép forrása: lamariposablog.com

A hosszított felsők kiválóan el tudnak takarni némi pluszt, és nem csak akkor, ha ejtett fazonúak.

Akkor szintén sokat karcsúsíthatsz az alakodon, ha egy tunikát veszel fel, varrásnélküli cicanadrág társaságában.

Mivel a legtöbb nőnek inkább az alteste problémás, érdemes azt háttérbe szorítani egy fekete leggingsszel, míg a tunika lehet vidámabb, élénkebb színű, ezzel is elterelve a figyelmet a méretesebb fenékről és combokról.

A képen látható szett ugyancsak kiváló választás: a sztreccs farmer, a combcsizma és a fekete, hosszított, de laza felső tökéletesen eltünteti azt, amit nem akarsz közszemlére tenni.

Magasított derék Kép forrása: weheartit.com

Az elmúlt időszakban ismét teret hódított a magasított derékszabás, holott a csípőnadrágok világában nem gondoltuk volna, hogy ezt valaha megéljük.

Mégis, ez a fazon sokkal több nőnek jól áll, mint a csípőszabás.

Felvehetsz hozzá ejtett és feszes felsőt is, egyszerű próbával eldöntheted, melyik emeli ki jobban karcsú derekad, melyik áll jobban a testalkatodhoz.

Ha karcsúsítás a cél, feltétlenül magas sarkú cipőt, csizmát érdemes választanod, és az is szerencsés, ha itt-ott felbukkan a fekete, a sötét alapszín az öltözékedben.

Emellett fontos, hogy viselj valamilyen kardigánt, kiskabátot a szetthez, ugyanis a derékszabás leginkább szemből karcsúsít, hátulról hajlamos túlkerekíteni a látványt.

Ezt könnyen kiküszöbölheted, ha egy csinos blézerrel elrejted a felesleget.