5 szett, amivel bármikor hódíthatsz, ha alma alkatod van

Szabó Erzsébet
Írta: ,
 5 szett, amivel bármikor hódíthatsz, ha alma alkatod van

Az alma alkat egyike a legkevésbé szerencsés testfelépítéseknek – legalábbis, ha az öltözékek összeállítását vesszük figyelembe. Elsőre úgy tűnhet, szinte lehetetlen divatosan és izgalmasan öltöznie annak, akit ilyen alkattal áldott meg a sors. Azonban személyesen is ismerek több olyan nőt, akik alma alkatuk ellenére is kifejezetten csinosak – mutatok most öt szettet, amit rendszeresen magukra öltenek!

1. Izgalmas ruhák

Ha valakinek, akkor neked kifejezetten jól állnak az oversized, lengébb ruhák, amik jelenleg nagyon divatosak.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Elég, ha felkapsz hozzájuk egy feszes cicanadrágo, vagy harisnyát, és már el is készültél. Ha a részletekre is figyelnél, akkor ehhez a szetthez nyugodtan felvehetsz egy csinos sálat, vagy egy hosszan lelógó nyakláncot, ami felteszi az i-re a pontot és optikailag még meg is nyújtja a testalkatodat.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

2. Mell alatt húzott blúzok

A felsőrészek közül neked a mell alatt húzott fazonok állnak igazán jól. Ez egyébként igaz a korábban említett ruhákra is: ha a melleid alatt vezetsz egy vékonyka övet, vagy olyan fazont választasz, ami ezen a területen ráncolt, a legjobbat hozhatod ki a testfelépítésedből.

Képek forrása: 1 / 2

Mivel neked a derékrészed nem karcsú, legalábbis nem az a legkarcsúbb a testeden, nem állnak jól a derékszabású fazonok. Ellenben – mivel az alma alkathoz általában telt idomok is társulnak – rajtad sokkal jobban mutatnak azok a felsők, amikkel kiemelheted formás melleidet. A mell alatt húzott blúzok egyébként optikailag magasabbnak is mutatnak, ami ugyancsak előnyös számodra.

Képek forrása: 1 / 2

3. Milyen nadrágot válassz?

Alma alkat esetén jellemző, hogy a csípő viszonylag keskeny, ennek ellenére ne ess abba a hibába, hogy csípőszabású nadrágokkal töltöd meg a gardróbodat. Leginkább azok a nadrágok fognak rajtad jól állni, amik egyenes szabásúak – nem is túl feszesek, de nem is túl bőszárúak.

Képek forrása: 1 / 2

Ha hosszított felsőt veszel fel, ami eltakarja a feneked nagy részét, akkor persze nyugodtan felvehetsz egy skinnyt, de egy klasszikus felső esetén jobban jársz, ha kevésbé szűk farmert veszel fel. Amennyiben feltűnően erős a felsőtested a lábaidhoz képest, bátran válassz mintás, élénk színű nadrágot, hiszen ezzel eltereled a kényes területről a figyelmet.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?