5 szett, amivel bármikor hódíthatsz, ha alma alkatod van

Szabó Erzsébet
Írta: ,
 5 szett, amivel bármikor hódíthatsz, ha alma alkatod van

Az alma alkat egyike a legkevésbé szerencsés testfelépítéseknek – legalábbis, ha az öltözékek összeállítását vesszük figyelembe. Elsőre úgy tűnhet, szinte lehetetlen divatosan és izgalmasan öltöznie annak, akit ilyen alkattal áldott meg a sors. Azonban személyesen is ismerek több olyan nőt, akik alma alkatuk ellenére is kifejezetten csinosak – mutatok most öt szettet, amit rendszeresen magukra öltenek!

1. Izgalmas ruhák

Ha valakinek, akkor neked kifejezetten jól állnak az oversized, lengébb ruhák, amik jelenleg nagyon divatosak.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Elég, ha felkapsz hozzájuk egy feszes cicanadrágo, vagy harisnyát, és már el is készültél. Ha a részletekre is figyelnél, akkor ehhez a szetthez nyugodtan felvehetsz egy csinos sálat, vagy egy hosszan lelógó nyakláncot, ami felteszi az i-re a pontot és optikailag még meg is nyújtja a testalkatodat.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

2. Mell alatt húzott blúzok

A felsőrészek közül neked a mell alatt húzott fazonok állnak igazán jól. Ez egyébként igaz a korábban említett ruhákra is: ha a melleid alatt vezetsz egy vékonyka övet, vagy olyan fazont választasz, ami ezen a területen ráncolt, a legjobbat hozhatod ki a testfelépítésedből.

Képek forrása: 1 / 2

Mivel neked a derékrészed nem karcsú, legalábbis nem az a legkarcsúbb a testeden, nem állnak jól a derékszabású fazonok. Ellenben – mivel az alma alkathoz általában telt idomok is társulnak – rajtad sokkal jobban mutatnak azok a felsők, amikkel kiemelheted formás melleidet. A mell alatt húzott blúzok egyébként optikailag magasabbnak is mutatnak, ami ugyancsak előnyös számodra.

Képek forrása: 1 / 2

3. Milyen nadrágot válassz?

Alma alkat esetén jellemző, hogy a csípő viszonylag keskeny, ennek ellenére ne ess abba a hibába, hogy csípőszabású nadrágokkal töltöd meg a gardróbodat. Leginkább azok a nadrágok fognak rajtad jól állni, amik egyenes szabásúak – nem is túl feszesek, de nem is túl bőszárúak.

Képek forrása: 1 / 2

Ha hosszított felsőt veszel fel, ami eltakarja a feneked nagy részét, akkor persze nyugodtan felvehetsz egy skinnyt, de egy klasszikus felső esetén jobban jársz, ha kevésbé szűk farmert veszel fel. Amennyiben feltűnően erős a felsőtested a lábaidhoz képest, bátran válassz mintás, élénk színű nadrágot, hiszen ezzel eltereled a kényes területről a figyelmet.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!