5+1 öltözködési stílus, amit még idén nyáron ki kell próbálnod - trendre szabva

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5+1 öltözködési stílus, amit még idén nyáron ki kell próbálnod - trendre szabva

Kép forrása: Corinne Kutz/unsplash.com

A legtöbb nő nem tudja magát besorolni, ha öltözködési stílusokról van – ám erre nem is feltétlenül van szükség. Talán hozzám hasonlóan te is az adott napon döntöd el, milyen kedved van: sportos, drámai, vagy éppen klasszikus ruhákat fogsz felvenni? Bármelyik stílus is álljon közel hozzád, az idei szezonban mindegyik irányzatnak vannak kihagyhatatlan alapdarabjai, amikre izgalmas és különleges összeállításokat építhetsz fel.

Neked való a romantikus stílus, ha kedveled az öltözködésedben a finom részleteket, a tipikusan nőies kiegészítőket, ruhadarabokat.

Érdemes ezen a vonalon gondolkoznod, amennyiben örömmel viselsz gyöngyös kiegészítőket, sálakat, lágy anyagokat, szoknyát, virágmintát. Jól áll ez a stílus akkor is, ha a művészetek sem állnak távol tőled, kicsit fél lábbal a föld felett jársz, illetve szereted teljes valójában megélni a nőiességedet.

Mit próbálj ki idén?

Idén kihagyhatatlannak számít a pliszírozott szoknya, amit egy csinos crop toppal, vagy bármilyen kényelmes blúzzal felvehetsz. Ha a nőiességedet tovább hangsúlyoznád, viselj hozzá magas sarkút, de ha inkább a bájosságra törekszel, bátran válassz lapos talpú szandált, kiscipőt.

 

Ha a klasszikus stílus passzol jól hozzád, akkor számodra a letisztultság egyet jelent az eleganciával. Szereted az egyszerű, pasztelles, semleges színeket, a hivalkodás nélküli kiegészítőket, és a ruhatáradat a klasszikus fazonok, valamint az alapvetőnek számító ruhadarabok töltik meg. Amennyiben a klasszikus stílus igazán illik hozzád, úgy nem csupán a munkádban szereted viselni a kötelezőnek számító öltözéket, hanem magánéletedben is örömmel viseled ezt az eleganciát és tudatosságot közvetítő irányzatot.

Mit próbálj ki idén?

Az idei szezonban nagyon divatosak a különböző overálok, valamint a bővebb szárú nadrágok – ezek ötvözetéből csak egy tökéletes szett sülhet ki. A letisztult szabásvonalak, az egyszerű színek és anyagok örök klasszikusnak számítanak, akárcsak a derékvonal hangsúlyozása, a kiegészítők árnyalatainak összeegyeztetése.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!