Öltözködési praktikák a hibák elfedésére – Hozd ki magadból a maximumot

Tomanóczy Andrea
Írta: ,
Öltözködési praktikák a hibák elfedésére – Hozd ki magadból a maximumot

Kisebb-nagyobb hibái mindenkinek vannak, viszont ez ne zavarjon, ugyanis megfelelő öltözködéssel mindez eltörpíthető. Tudd meg, pontosan hogyan!

Széles csípő

Széles csípő esetében az egyik legfontosabb, hogy a neked megfelelő méretű darabot megtaláld. Ez evidensnek tűnik, mégis lépten-nyomon belefutni olyan lányokba és nőkbe, akik ezt a szabályt mintha elfelejtenék, és nem veszik figyelembe adottságaikat és pár számmal kisebbet hordanak, mint kéne.

Fontos, hogy felejtsük el az oversize ruhákat, mivel azokkal csak zsákszerű hatást érnének el. Nagyszerű választás lehet a baby doll fazonú, lefelé bővülő darabok, illetve a hosszabb, laza ingek. Az A-vonalú szoknyák ebben az esetben is ideálisak. Nadrágban válasszuk az egyenes szabású, nem feszes darabokat.

1 - Mango, 12 995 Ft.

2 - H&M, 9 990 Ft.

3 - Miu Miu

4 - Stradivarius, 13 995 Ft.

Magas nők

A magas nőknek nehezebb dolguk van, ugyanis ők a cipővel nem tudnak játszani, viszont van egy fegyverük, mégpedig a hosszú lábaik! Éppen ezért érdemes megmutatni őket akár térdig érő szoknyában, akár skinny farmerben.

Fontos, hogy ne viseljenek rövid felsőket, mivel azzal csak nagyobb kontrasztot adna a lábak hossza, illetve a felsőtest. A tunikákat nekik találták ki, így bátran választhatunk feneket takaró darabokat!Nem kell kétségbe esnünk, ha vannak rajtunk kisebb-nagyobb hibák, ugyanis megfelelő öltözködéssel remekül ellensúlyozhatók. A legfontosabb, hogy fogadjuk el magunknak olyannak, amilyenek vagyunk, mert magabiztos, szexis kisugárzással szinte észrevehetetlenek a problémás területek.

1 - Mango, 6 595 Ft.

2 - H&M, 5 990 Ft.

3 - Reserved

4 - Esprit, 2 900 Ft.

5 - Bottega Venetta

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv