Öltözködési tippek alacsony testalkatúaknak – A legelőnyösebb ruhadarabok

Fischer Anna
Írta: ,
Öltözködési tippek alacsony testalkatúaknak – A legelőnyösebb ruhadarabok
Mint minden testalkatnak, úgy az alacsonyságnak is megvannak a maga előnyei és hátrányai. És mint ahogy ezt megszokhattuk, az öltözködésben nem kell mást tennünk, csak kiemelni az előbbieket és elrejteni az utóbbiakat! Lássuk, milyen módon valósíthatjuk meg mindezt!
Nadrágszabások
Nadrágok közül a felsőkkel összhangban a legjobb választás a derékig érő, csinosabb fazon, de ha karcsú a derekunk, akkor akár egy magasított derekú nadrág is tökéletes lehet. A csípőfazonokból viszont maximum az enyhén alacsony szabásúakat válasszuk!

 

A szűk nadrágszárak továbbra is divatban maradnak, ezért nyugodtan hordják ezeket azok is, akik alacsonyabb testalkattal vannak megáldva. Fontos, hogy lehetőleg hosszú szárú fazonokat válasszunk, aminek az alját rá tudjuk húzni a cipő sarkára.

 
Nadrág: Mango, 5 995 Ft.

Póló: Reserved

Táska: Reserved

Cipő: Esprit, 59,95 EUR

Sál: Esprit, 25,95 EUR
Cipő
Nyilvánvaló, hogy ha valakinek ajánlott a magas sarok, akkor azok az alacsonyabb testalkatú nők. A platform cipő hatalmas segítség a számukra, főleg akkor, ha azonos színűek a nadrággal. Ez optikailag rengeteget nyújt a lábon, ha hagyjuk rálógni a cipőnkre.

A csizmák közül a kifejezetten alacsony nők inkább a boka fazonokat válasszák, mert bár ezek is elvágják a láb vonalát, egyben finom hatást is kölcsönöznek a megjelenésükhöz. A magasabb sarú csizmák pedig mindenkit magasítanak, nőiesek és nem utolsó sorban karcsúsítanak is.

 
Cipő: Esprit, 98,95 EUR

Nadrág: Reserved

Póló: H&M, 3 990 Ft.

Blézer: Mango, 11 995 Ft.

Napszemüveg: Mango, 6 595 Ft.

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő