5+1 olcsó hatású szett, amit senkinek sem ajánlunk

Berényi Nóri
Írta: ,
5+1 olcsó hatású szett, amit senkinek sem ajánlunk

Lehet vagyonokat költeni egy-egy ruhadarabra, de akkor azok legalább legyenek igazán szépek és látszódjon rajtuk, hogy minőségi darabok. Még a világmárkák is időről-időre meglepnek minket azzal, hogy képesek olcsó hatású darabokkal ellepni az üzleteket. Ha pedig nem lenne rajtuk márkajelzés, könnyen azt hihetnénk, hogy egy ócska vacak. Összegyűjtöttünk néhány olyan viseletet, amitől óvva intenénk téged a jövőben.

A túlkoptatott farmer Kép forrása: i.pinimg.com

Mi is szeretjük a koptatott, szaggatott farmert (bár nem tudjuk megérteni, hogy télen miért a térdnél kivágott darabokkal van tele az összes üzlet), azért itt is nagyon kell figyelni a határokra, mert könnyen el tudja rontani az egész szettedet és így kelt egyfajta olcsó hatást a szemekben.

Amire figyelned kell az az, hogy egyrészt ne legyen túl nagy a kontraszt a farmerod alapszíne és a koptatás között, másrészt a koptatott rész felülete ne legyen túl nagy.

Inkább csak feltűnésmentesen olvadjon bele a farmerbe.

Ha túl extrémnek mutatnád magad Kép forrása: theurbanspotter.com

Persze, értjük mi, hogy mindenki igazi egyéniség és meg kell mutatni azt, aki vagy, na de van egy határ. Sokan elkövetik azt a divatbakit, hogy kizárólag azért bújnak furábbnál furább ruhákba, hogy azt hangsúlyozzák, mennyire különlegesek.

Igen ám, de ez könnyen átfordulhat a másik irányba és nem különlegesnek, hanem közönségesnek fognak hatni.

Vagy legalábbis olyannak, aki beszaladt az első turiba és gondolkodás nélkül, mindent magára aggatott.