5+1 ruhadarab, ami az olasz nők szekrényéből nem hiányozhat

Stumpf Bea
Írta: ,

Ha ki vagy éhezve egy kis divatleckére, hova máshova mennél, mint Olaszországba? Persze nem kell csillogó divatbemutatókra vagy tanfolyamokra menned, elég, ha leülsz egy kávézóban és jól megfigyeled az olasz nőket. Nekik ugyanis a vérükben van az, hogy hogyan hozzák ki a legegyszerűbb szettekből is a tökéleteset. Mégis hogyan? Egy kis plusszal, egy kis kreativitással vagy valami más kell hozzá? Szerencsére nem muszáj elrepülnöd Olaszországig, megmutatjuk, hogy mik a legjobb trükkök! Lássuk!

Statement kabátok Kép forrása: frame.bloglovin.com

Legyen szó bármilyen évszakról, egy szuper kabátra mindig szükséged van.

Tavasszal és ősszel egy vízálló széldzsekire, a nyári estékre egy divatos bőrdzsekire vagy farmerkabátra, télre pedig egy olyan praktikus kabátra, ami mindig melegen tart.

Az olaszok arra esküsznek, hogy felejtsd el az unalmas fekete vagy sötét egyszínű kabátokat, és válassz inkább izgalmas statement darabokat.

Ezeket akár magad is kidekorálhatod, hogy biztosan egyedi legyen, de választhatsz mintás, fémes árnyalatú vagy különböző anyagberakásokkal dekorált darabokat is!

Állatminta Kép forrása: stealthelook.com.br

Az állatmintát soha nem lehet megunni, hiszen számtalan verzió, színkombináció és stílus közül válogathatsz.

Ha már az előbb a statement kabátoknál tartottunk, akkor akár választhatsz abból is állatmintásat, de egy visszafogottabb stílusú minimál darab szuperül mutat nyári ruha vagy egy lenge ing formájában is.

Tipp: Attól se félj, hogy különböző állatmintákat kombinálj egy szetten belül, ha valami működik, akkor engedd, hogy tündököljön!