Változatos nyári szettek téglalap alkatra

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Változatos nyári szettek téglalap alkatra

A téglalap alkat nem túl gyakori a nők körében, ugyanis ez a testfelépítés egy kicsit fiús megjelenést kölcsönöz – cserébe egész életedben letagadhatsz majd jó néhány évet a korodból. Ennek a testfelépítésnek a jellemzője az, hogy nem igazán lehet elkülöníteni vékonyabb-szélesebb részeket a testen: egy téglalaphoz hasonlóan, egyformán szélesen fut a csípő- és a derékvonal, valamint a vállak. Magadra ismertél? Akkor az alábbi nyári szettek csodásan mutatnak majd rajtad!

1. Legyél bátran nőies

Téglalap alkatú nőként akkor követed el a legnagyobb hibát az öltözékedet illetően, ha nagyon fiúsan, túlságosan sportosan öltözöl. Ezzel sajnos kihangsúlyozod a kevésbé nőies vonásaidat, és így valóban előfordulhat, hogy nem érzed majd igazán jól magadat a bőrödben. Mi lehet a megoldás? Viselj nőies darabokat nyáron is!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Válassz magassarkú, telitalpú szandált, csinos szoknyát, bájos blúzt, kalapot! Remekül mutat rajtad minden, ami derékszabású, derékban húzott, és mivel karcsú vagy, ezt bátran meg is mutathatod: jöhetnek a crop topok, magasan szabott nadrágok és szoknyák, akár mini változatban is.

2. Válassz megfelelő felsőket

Ennél a testalkatnál három fő dologra kell figyelned: kerekítened kell a csípődet és a vállaidat, valamint karcsúsítanod a derekadat. Erre a célra jó megoldás, ha tudatosan választod ki a felsőidet. Jól állnak a kerek kivágások, valamint a rafinált ujjrészek.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ugyan idén már kifutóban vannak a fodrok, még mindig találhatsz a kínálatban izgalmas megoldásokat. Az ejtett vállak is remekül állnak és a szezonban még divatosak maradnak: ezek is segítenek kerekebbnek, szélesebbnek mutatni a felsőtestedet. A derekadat illetően mindenképpen érdemes olyan felsőt választanod, ami ezen a területen feszes, vagy ide irányítja a figyelmet, például egy trükkös kivágással.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra