Változatos nyári szettek alma alkatra

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Változatos nyári szettek alma alkatra

Az alma alkat nem túl ritka a nők körében, bár nem mindenki eredendően ilyen típus – gyakran a túlsúly következtében alakulnak ki a kerekded formák. Ennek a testfelépítésnek éppen ez a jellemzője: a pocak, a derék körmérete a leghangsúlyosabb, ám ehhez gyakran nem társul telt, kerek csípő – telt mellek annál inkább! Magadra ismertél? Akkor az alábbi nyári szettek csodásan mutatnak majd rajtad!

Látványos ruhák

Az alma alkat talán az egyetlen, amin minden esetben jobban mutat egy ruha, mint egy blúz-nadrág párosítás. Ennek oka az, hogy a trükkös szabásvonalú ruhákkal könnyedén el lehet rejteni azt, ami kevésbé előnyös ezen a testfelépítésen.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Alma alkat esetén két fazonnal érdemes kalkulálnod a nyári melegben: a mell alatt húzott, és az oversized ruhák. A hűvösebb napokon jó ötlet felvenned a ruhához egy kardigánt vagy egy farmerkabátot. A szabást illetően választhatsz csípő alá érő hosszt, illetve előnyös számodra a derékig érő kiskabát, hiszen karcsúsítani tudja azt a területet, ami a testalkatod miatt nem mondható kifejezetten vékonynak.

Maxiruhák

A maxiruhákkal érdemes vigyázni alma alkat esetében, legalábbis a mintát nagyon jól kell megválasztanod. Ugyanakkor jó, ha teszel velük egy próbát, mert egészen bámulatos, mire képes egy-egy trükkös szabásvonal. Eleve rengeteget tudsz csalni a magasságodon azzal, hogy felveszel egy magassarkú szandált, hiszen ez csak akkor fog látszani, amikor lépsz.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Az alsótesteden nagyon sokat tudsz nyújtani pusztán azzal, hogy a ruha középpontja magasan van – ez azt jelenti, hogy szigorúan a mell alatt húzott fazon mellett kell voksolnod. Ha lefelé lágy esésű a ruhád, akkor teljesen egybeolvad az alsótested, és az alma alkat hátrányos vonásai háttérbe szorulnak.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba