Ollót a kézbe! Itt az 5 legjobb nyári ruhamentő ötlet

Göcző Nóra
Írta: ,
Ollót a kézbe! Itt az 5 legjobb nyári ruhamentő ötlet

A nyár a szabadság, a napfény, a boldogság hónapja. Azoknak, akik unják az egyhangú szürkeséget és szeretnének idén nyáron kitűnni a tömegből, vegyenek elő tűt, cérnát és ollót, mert tuti tippeket mutatunk a nyári bulik ruhatárához.

Mától garantáltan megfordulnak utánad az utcán Kép forrása: urbanoutfitters.com

A hölgyeknek csupán alig egyharmaduk mondja azt, hogy elégedett a mellméretével. Így nyáron sokan frusztráltan feszengenek a pántos felsőkben, hiszen szeretnének szexisek lenni, s azt gondolják, ez csak egy mélyen dekoltált ruhadarabban érhetik el.

Számukra eláruljuk a nagy titkot: a kivillanó hát az új legszexibb dekoltázs. S hogy miért? Egyszerűen csak azért, mert a forró nyári hónapokban természetessé válnak a mindent megmutató felsők, a kigombolt blúzok.

Újdonság azonban a férfi szemek számára a napbarnított, csinos női hát. A titokzatos merészség pedig még hangsúlyosabb lehet, ha elől magasan zárt ruhadarabról van szó, amely hátul mégis csak bőven enged kitárulkozni. Különleges fazonú, színű vagy anyagú melltartóval tovább fokozható az élmény.

Praktikus és csinos shortmentő ötlet Kép forrása: hercampus.com

Ha rövid a tavasz és még nem sikerült ledobni azt a néhány plusz kilót, amit télen szedtél magadra, nincs miért aggódnod. Lehet, hogy a tavalyi farmer sort már nem megy feljebb a combodon, de ettől függetlenül nem kell a gardrób mélyére száműznöd.

Fogj egy erős ollót és egy vakmerő mozdulattal vágd le kétoldalt a sarkait. Ha az egyikkel végeztél, a levágott darabot tedd a másik oldalra, hogy egyforma legyen a kiszabott darab. Most már csak keresned kell egy megfelelő anyagot, amit belülről rávarrhatsz a nadrágra.

A képen egy elegáns csipke látható, de ettől bátran eltérhetsz. Légy kifejező, kreatív és szabad!

Legolvasottabb cikkek

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell