Ollót a kézbe! Itt az 5 legjobb nyári ruhamentő ötlet

Göcző Nóra
Írta: ,

A nyár a szabadság, a napfény, a boldogság hónapja. Azoknak, akik unják az egyhangú szürkeséget és szeretnének idén nyáron kitűnni a tömegből, vegyenek elő tűt, cérnát és ollót, mert tuti tippeket mutatunk a nyári bulik ruhatárához.

Praktikus és csinos shortmentő ötlet Kép forrása: hercampus.com

Ha rövid a tavasz és még nem sikerült ledobni azt a néhány plusz kilót, amit télen szedtél magadra, nincs miért aggódnod. Lehet, hogy a tavalyi farmer sort már nem megy feljebb a combodon, de ettől függetlenül nem kell a gardrób mélyére száműznöd.

Fogj egy erős ollót és egy vakmerő mozdulattal vágd le kétoldalt a sarkait. Ha az egyikkel végeztél, a levágott darabot tedd a másik oldalra, hogy egyforma legyen a kiszabott darab. Most már csak keresned kell egy megfelelő anyagot, amit belülről rávarrhatsz a nadrágra.

A képen egy elegáns csipke látható, de ettől bátran eltérhetsz. Légy kifejező, kreatív és szabad!

Mától garantáltan megfordulnak utánad az utcán Kép forrása: urbanoutfitters.com

A hölgyeknek csupán alig egyharmaduk mondja azt, hogy elégedett a mellméretével. Így nyáron sokan frusztráltan feszengenek a pántos felsőkben, hiszen szeretnének szexisek lenni, s azt gondolják, ez csak egy mélyen dekoltált ruhadarabban érhetik el.

Számukra eláruljuk a nagy titkot: a kivillanó hát az új legszexibb dekoltázs. S hogy miért? Egyszerűen csak azért, mert a forró nyári hónapokban természetessé válnak a mindent megmutató felsők, a kigombolt blúzok.

Újdonság azonban a férfi szemek számára a napbarnított, csinos női hát. A titokzatos merészség pedig még hangsúlyosabb lehet, ha elől magasan zárt ruhadarabról van szó, amely hátul mégis csak bőven enged kitárulkozni. Különleges fazonú, színű vagy anyagú melltartóval tovább fokozható az élmény.