Ollót a kézbe! Itt az 5 legjobb nyári ruhamentő ötlet

Írta: ,

A nyár a szabadság, a napfény, a boldogság hónapja. Azoknak, akik unják az egyhangú szürkeséget és szeretnének idén nyáron kitűnni a tömegből, vegyenek elő tűt, cérnát és ollót, mert tuti tippeket mutatunk a nyári bulik ruhatárához.

Praktikus és csinos shortmentő ötlet Kép forrása: hercampus.com

1/5 Praktikus és csinos shortmentő ötlet

Ha rövid a tavasz és még nem sikerült ledobni azt a néhány plusz kilót, amit télen szedtél magadra, nincs miért aggódnod. Lehet, hogy a tavalyi farmer sort már nem megy feljebb a combodon, de ettől függetlenül nem kell a gardrób mélyére száműznöd.

Fogj egy erős ollót és egy vakmerő mozdulattal vágd le kétoldalt a sarkait. Ha az egyikkel végeztél, a levágott darabot tedd a másik oldalra, hogy egyforma legyen a kiszabott darab. Most már csak keresned kell egy megfelelő anyagot, amit belülről rávarrhatsz a nadrágra.

A képen egy elegáns csipke látható, de ettől bátran eltérhetsz. Légy kifejező, kreatív és szabad!

Mától garantáltan megfordulnak utánad az utcán Kép forrása: urbanoutfitters.com

2/5 Mától garantáltan megfordulnak utánad az utcán

A hölgyeknek csupán alig egyharmaduk mondja azt, hogy elégedett a mellméretével. Így nyáron sokan frusztráltan feszengenek a pántos felsőkben, hiszen szeretnének szexisek lenni, s azt gondolják, ez csak egy mélyen dekoltált ruhadarabban érhetik el.

Számukra eláruljuk a nagy titkot: a kivillanó hát az új legszexibb dekoltázs. S hogy miért? Egyszerűen csak azért, mert a forró nyári hónapokban természetessé válnak a mindent megmutató felsők, a kigombolt blúzok.

Újdonság azonban a férfi szemek számára a napbarnított, csinos női hát. A titokzatos merészség pedig még hangsúlyosabb lehet, ha elől magasan zárt ruhadarabról van szó, amely hátul mégis csak bőven enged kitárulkozni. Különleges fazonú, színű vagy anyagú melltartóval tovább fokozható az élmény.

A legnőiesebb férfiingek Kép forrása: apairandasparediy.com

3/5 A legnőiesebb férfiingek

Amerikai filmek ágyjelenetei után szokás a női szereplőt férfiingbe bújtatni. A jelenség azt az érzést erősíti a nézőben, hogy itt férfi és nő valódi összhangot alkot, testük szinte egyként forrt össze, s ez képletesen megmarad a testi szerelmet követő percekben is, noha a színésznő nem mutatkozhat a filmvásznon meztelenül.

Ezt a hangulatot idézi egy olyan ruhabuherálás, amihez akár azonnal hozzá is foghatsz. Nem kell hozzá más, mint a párod egyik inge, egy szélesebb gumipánt és tű, cérna, olló.

A legfelső és a második gomb között vízszintesen vágd el az inget, visszahajtva varrj egy bújtatót az anyagra, amibe egy gumipántot, másnéven gumipertlit bújtathatsz.

A két végén varrd össze a gumit, majd az anyagot is és máris szexi női felsővé varázsoltad a párod egyik megunt ingét.

Kendőből top, topból kendő Kép forrása: etsy.com

4/5 Kendőből top, topból kendő

A legegyszerűbb és egyben legváltozatosabb felsőt készítheted el magadnak a nyári bulikra, strandoláshoz, délutáni randikra.

Csak keress a fiókban egy pamut kendőt, aminek a mintájába azonnal beleszerettél, de eddig csak sóvárogva nézegetted, mert sosem tudtad, mihez és főleg, mikor tudnád felvenni.

Jó hír, hogy ezután bármihez és bármikor hordhatod. Vágj le színben hozzá passzoló selyemzsinórból egy kb. 40 centiméteres darabot. A kendő egyik sarkát hajtsd be, rögzítsd néhány öltéssel és fűzd bele a selyemzsinórt, ez lesz a top nyaki része.

Alján a sarkot ugyanúgy felhajthatod, belül tűzd meg vagy rögzítsd egy öltéssel. A kendő két sarkával a hátadon megkötve állíthatod a top feszességét. Előnye ennek az átalakításnak, hogy nem kell végleg megválnod szeretett kendődtől, hiszen a rögzítések nem tesznek maradandó kárt benne.

Meditatív cipőszínezés mesterfokon Kép forrása: indulgy.com

5/5 Meditatív cipőszínezés mesterfokon

Minden nő tudja, hogy cipőből sohasem elég. Nagyobb kézügyesség sem kell hozzá és egyedi lábbelit varázsolhatsz a legunalmasabb, legolcsóbb vászoncipőből is.

Erre rengeteg technika létezik, az egyik kedvenc az utóbbi években népszerűvé vált felnőtt színezők stílusvilágából merítkezik.

Akár ki is másolhatod a kedvenc motívumodat, de a saját környezeted is inspirálhat, vagy egy kedves emléket is felvázolhatsz textilfilc segítségével a fehér vászoncipőre.

Kedved szerint színezheted, a végeredmény ugyanaz: egyedi, mindenki érdeklődését felkeltő lábbeli. Ha ügyes vagy, hamarosan sorozatgyártásba kezdhetsz a barátaid örömére.