Vékonyító nyári ruha szabások, amikkel kilókat csalhatsz le magadról

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Vékonyító nyári ruha szabások, amikkel kilókat csalhatsz le magadról

Nagyon szorgalmasan edzettem az elmúlt fél évben, ám kicsit ellustultam a heteken át tartó rossz idő miatt – így aztán a „szálkásítás” és a laza diéta teljes egészében kimaradt. A kánikula mellett már gond nélkül leadom azt a pár kilót, ami a sorára vár, de addig is szeretném jól érezni magamat a bőrömben. Hoztam most néhány olyan szabásvonalat, amivel te is gond nélkül letagadhatsz néhány kilót, és még csinosabbnak, formásabbnak tűnhetsz.

Átlapolós ruhák

Az átlapolós ruhák azért olyan előnyösek, mert észrevétlenül is vezetik a tekintet – mégpedig számodra nagyon előnyös módon. Az oldalra futó szabásvonalak előnyösen törik meg a testedet, és segítenek, hogy karcsúbbnak tűnj, valamint arányos homokóra alkatra tehess szert. 

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Az átlapolós ruhák világában sok érdekes fazon létezik, de egyértelműen érdemes velük próbát tenned, mert egész biztosan találsz köztük olyat, ami megfelel a te testalkatodnak. Ha a hasadat rejtenéd el, célszerű mell alatt húzott, átlapolt fazonokat választanod, de azzal is sokat trükközhetsz, ha a szoknyarészen futó átlapolást választod.

Fodros aljú szoknyák

A fodrok már néhány éve visszatértek a divatba, azonban sokkal inkább a felsőrészek, blúzok világát hódították meg, a szoknyákon legfeljebb peplumként tűntek fel. Idén ez alaposan megváltozott, ugyanis egyre jobban háttérbe szorulnak a fodros, zsabós felsők, azonban a szoknyákon rég nem látott fodrok tűnnek fel.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A fodros aljú szoknyák általában lágy esésűek, vagy A-vonalúak, ezért remekül formálják az alakot, alul azonban kiszélesednek, és így a tekintetet nagyon trükkösen vezetik. Friss visszatérőként rendkívül divatosnak számítanak idén, ezért érdemes velük egy próbát tenned, akár ruha, akár különálló szoknya formájában.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv