Nyári ruhadarabok, amiktől a férfiak iszonyodnak - Ezeket válaszd helyettük!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Nyári ruhadarabok, amiktől a férfiak iszonyodnak - Ezeket válaszd helyettük!

Kép forrása: shutterstock

Anno azt gondoltam, pontosan tudom, milyen megjelenést szeretnek a férfiak, aztán a párom felvilágosított, hogy az ő elképzelései merőben mások a vonzó, női viseletről. Ugyanakkor azt is el kell mondanom, hogy az ízlése sokban eltér az átlagostól, de ezzel bizonyára a többség így van – ezért sem szabad általánosítani akkor sem, ha a divatról van szó. Mégis akadnak olyan darabok, trendek, amik csak nagyon kis százalékban győzik meg az ellenkező nemet: többségük a hátuk közepére sem kívánja, hogy ilyen ruhákban lássanak minket.

Bő nadrágok

Akárhogyan is szépítjük, a férfiak szeretik nézegetni a fenekünket és utálják, ha nem tudják szemügyre venni idomainkat a ruhánkban. Ha előírhatnák, valószínűleg kötelezővé tennék a feszes nadrágokat (lehetőleg rövidített változatban), de az biztos, hogy nem részesítik előnyben a bő lebernyegeket. Tipikusan utált darab a háremnadrág, illetve minden olyan fazon, ami bőszárú, túlméretezett.

Ebbe nem csak az ejtett fazonok tartoznak bele, hanem a mostanában divatos, egyenes szárú változatok is. 

Mit válassz helyette? Ha nem akarsz lemondani a lazább szabásról, háremnadrág helyett viselj enyhén ejtett nadrágot, olyat, ami ugyan nem tapad rá az alsótestedre, de nem is rejti el teljesen a vonzó formáidat. 

Ehelyett:

 

Inkább ez:

 

Kantáros nadrág

A férfiak nem igazán tudnak mit kezdeni a kantáros nadrággal: részben a 80-as évekbeli kismamák, részben pedig az óvodában játszó gyerekek jutnak az eszükbe ezekről a darabokról, úgyhogy egyáltalán nincsenek elájulva, ha ilyenben tűnsz fel mellettük az utcán.

Persze, a manapság megvásárolható kantáros nadrágok már korántsem olyan merev anyagúak, formanélküliek, mint a korábban megismert változatok, azért ezek sem bizonyulnak a legnőiesebb és legszexibb daraboknak még akkor sem, ha mostanában újra divatosak lettek.

Mit válassz helyette? Ha képtelen vagy lemondani a kantáros farmerről, akkor tedd legalább izgalmassá ezt a kicsit régimódinak ható darabot! Erre kiváló lehetőséget kínálnak a crop topok, illetve azok a fazonok, amik testhezállóak, rövidebb szabásúak, illetve félvállra ereszthetőek.

Ehelyett:

 

Inkább ez: 

 

Maxiruha

Egy jól eltalált maxiruha nagyon szexivé és kívánatossá tehet, de a férfiak többsége szerint túl sokat takar ahhoz, hogy nyáron is a kedvelt ruhadarabjaik közé válogassák be. Sérelmezik, hogy a legtöbb maxiruha amolyan „ápol és eltakar” fazonnal bír, tehát még a kellemes domborulatokat is legfeljebb csak sejteti.

Nem mutatja meg sem a kebleket, sem a derekat, de még a formás lábakat és a popsit is teljesen elrejti, így aztán biztos, hogy nem kerül be a toplistás nyári trendek közé. 

Mit válassz helyette? Nem kell lemondanod a maxiruhákról sem, de jól kell megválasztanod a fazont. A mell alatt, vagy a derékban húzott változatok már sokkal izgalmasabbak, különösen akkor, ha vékony pántosak, vagy egy kicsit feltűnőbbek felül. A másik opció, hogy csak egy derékszabású maxi szoknyát veszel a ruha helyett, és ezt bolondítod meg különböző, izgalmas topokkal, akár rövid változatokkal.

Ehelyett:

 

Inkább ez:

 

Kimonó

A kimonók nagyon praktikus ruhadarabok és idén ismét divatossá avanzsáltak, ám a férfiak többsége szerint sokkal jobb helyük van a strandokon, mint az utcán. Nem igazán tudnak mit kezdeni ezzel a darabbal, mert sokan automatikusan egy vékony hálóköntösre asszociálnak a láttán, amit csak erősít, hogy a kimonó sokszor szaténból készül.

A földig érő, egyenes szabás egyébként sem tartozik a férfiak kedvencei közé, már csak azért sem, mert nem engedi láttatni sem a derekat, sem a popsit.

Mit válassz helyette? Ha választhatnának, a férfiak biztos az átmeneti kiskabátokra voksolnának a kimonók helyett, lehetőség szerint persze a rövidebb változatokra bátorítanának minket. Ha van rá mód, a hosszabb kardigánokat hagyd meg inkább az őszi, téli hónapokra, és válassz helyettük inkább rövidített fazonokat. És ha már nyár: jöhetnek az áttetsző anyagok, a csipkék, a különlegesebb megoldások! A strandon persze abszolút belefér az akár boka fölött végződő kimonó, de különösen az élénk mintájú, túlságosan bohém darabokkal nem igazán fogod lenyűgözni a férfiakat. 

Ehelyett: 

 

Inkább ez:

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!