Nyári ruhadarabok, amiket imádnak a pasik – ezeket szerezd be mindenképp!

Stumpf Bea
Írta: ,
Nyári ruhadarabok, amiket imádnak a pasik – ezeket szerezd be mindenképp!

Kép forrása: frame.bloglovin.com

Valami megmagyarázhatatlan okból vannak olyan szettek, amiket egyszerűen imádnak a pasik, amikért megőrülnek és vannak persze olyanok is, amiket egyáltalán nem értenek, mi mégis odavagyunk értük. Ettől függetlenül azért szeretünk olyan szettekben lenni, amiket ők is imádnak, hiszen nem csak az a fontos, hogy magadnak tetszel-e, az is szuper, ha a pasidtól jönnek az elismerő bókok, nem igaz?

Lenge rövid ruhák Kép forrása: fashionmenow.co.uk

Nem nagy meglepetés, ha azt mondjuk, a fiúk egyszerűen odavannak azokért a rövid kis ruhákért, amiket annyira szívesen viselünk a melegebb napokon.

Ez a win-win tipikus esete, hiszen nekünk kényelmes, egyszerű és jól kombinálható, a pasik pedig csak legeltetik rajtunk a szemüket.

Hiszen mi másért várnák olyan nagyon a tavaszt és a nyarat, ha nem amiatt, hogy végre kivillan egy-egy csupasz kéz és feszes comb a ruhák alól?

Tipp: A legjobb, ha még a leárazásokon beszerzel néhány lenge kisruhát, hiszen ezeket nem csak jövő nyáron, de egy-két kiegészítővel még ősszel is szuperül tudod majd viselni!

Miniszoknya-szerelem Kép forrása: fashionmenow.co.uk

Valószínűleg ha megkérdezünk tíz pasit, hogy a hosszú vagy a rövidebb szoknyát válasszuk aznapi szettnek, szinte mindenki a mini fazonra szavaz.

Persze van kivétel, hiszen egy maxiszoknyás szett is lehet ötcsillagos, a rövid mégis többet mutat, azaz a pasik odavannak érte.

Tipp: Válassz az alakodnak megfelelő hosszúságú szoknyát a miniszoknyák közül is, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy magas derekú, közepes vagy csípőfazon, A-vonalú vagy egyenes és az sem, hogy mennyit mutat az a bizonyos szoknya a lábaidból.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba