Újragondolt nyári alapdarabok a hidegebb hónapokra

Írta: ,
Sajnos az idei szezonban nem viselhettük túl sokat a forró nyárra készült ruháinkat, hiszen alig-alig volt rá példa, hogy több napon keresztül tombolt volna a hőség. Ennek ellenére nem kell egyből a szekrény mélyére dobni a nyári alapdarabokat, megmutatjuk, hogyan mentheted át őket a hidegebb hónapokra.
Elő a kardigánnal

1/6 Elő a kardigánnal

Nyáron már szembesülhettünk vele, milyen nagy a kínálat a szebbnél szebb kardigánok, blézerek, vékony kabátkák területén. Nincs ez másként ősszel sem, csupán ekkor már megérkeznek a boltokba a melegebb darabok is. 
Ugyanakkor a nyáron vásárolt kardigánokat sem kell mélyen elrejtened a szekrényedben, hiszen a melegebb napokon akár a szezonban vásárolt, vékonyabb blúzaiddal is viselheted őket. 
Ha hűvösebbre fordul az idő, válassz a farmer és a zárt cipő mellé egy hosszú ujjú, oversize felsőt, és máris tökéletes szettet állítottál össze.
Nadrág: F&F, 6 500 Ft 
Blúz: Orsay, 6 000 Ft 
Kardigán: H&M, 5 990 Ft 
Cipő: CCC, 7 990 Ft 
Fülbevalók szettben (5 pár): Accessorize, 4 200 Ft
Jöhetnek a lenge felsők

2/6 Jöhetnek a lenge felsők

Ha vásároltál nyáron magadnak ruhát, akkor nagy eséllyel több lenge felsőt is beszereztél. Idén nem csupán a trikófazonok és az egészen rövid ujjú blúzok voltak divatosak, készültek háromnegyedes, vagy éppen feltűrhető, de hosszú ujjú felsőrészek is. 
Ezekre egész nyugodtan építhetsz ősszel, akárcsak a frissen vásárolt, ám egyértelműen közkedveltségnek örvendő ingekre.
Felső: Esprit, 12 000 Ft 
Nadrág: H&M, 9 990 Ft  
Cipő: F&F, 8 500 Ft 
Karkötő: Accessorize, 4 200 Ft
Gyűrűk (3 db): H&M, 2 990 Ft 
Csodás szoknyák

3/6 Csodás szoknyák

Az idei nyáron a divat meglehetősen nagymértékben támaszkodott a romantikus irányzatokra, ennek volt az is köszönhető, hogy óriási választékkal szembesülhettünk szoknyatéren.
Az alapdarabokat, kiemeltképpen azokat, amik derékszabással bírnak, egész nyugodtan viselheted ősszel. Mindösszesen arra kell ügyelned, hogy a stílusodhoz és az alkalomhoz illő harisnyával, valamint zárt cipővel viseld őket.
Szoknya: H&M, 5 990 Ft 
Blúz: Orsay, 6 900 Ft 
Cipő: CCC, 9 490 Ft 
Táska: Accessorize, 13 500 Ft
Fülbevaló: Esprit, 3 000 Ft 
Nyári egyberuhák

4/6 Nyári egyberuhák

Bár akadnak olyan ruhák, amik egyértelműen nyáriak, tehát ujjatlan szabásúak, nagyon élénk színűek és egészen vékony anyagúak, azért aki szemfüles volt, nem csak ilyen darabokat szerezhetett be idén. 
A kicsit vastagabb, egyszerűbb nyári ruhákat ősszel is viselheted, csupán egy kardigánt és egy zárt cipőt, vagy stílustól függően bokacsizmát vegyél fel hozzájuk. 
A harisnya itt sem maradhat el, és ha nagyon divatos őszi szettre vágysz, derékövvel és sállal tedd még hangsúlyosabbá a megjelenésedet.
Ruha: Orsay, 6 000 Ft 
Kardigán: H&M, 5 990 Ft 
Cipő: Deichmann, 6 490 Ft 
Táska: Accessorize, 9 000 Ft
Nyaklánc: Accessorize, 3 000 Ft
Fülbevaló (3 pár): H&M, 990 Ft 
Vékony nyári nadrágok

5/6 Vékony nyári nadrágok

A vékonyabb nyári nadrágokat egyáltalán nem kell félretenni ősszel, hiszen ezek többségükben egészen a komoly mínuszokig megállják a helyüket. 
Legyen szó a trendi boyfriend fazonról, vagy éppen a már klasszikusnak számító sztreccs farmerekről, keresve se találnál jobb nadrágokat, ha azt is figyelembe veszed, mik passzolnak az őszi cipődivathoz
Mivel a sportos, kényelmes épp akkora divat, mint a nőies irányzat, viselheted őket lapos bokacsizmákkal, sportcipőkkel és persze magas sarkú, átmeneti cipőkkel is.
Nadrág: Orsay, 12 000 Ft 
Cipő: CCC, 7 990 Ft 
Felső: s.Oliver, 12 000 Ft 
Táska: Deichmann, 5 990 Ft 
Karkötő: Accessorize, 4 200 Ft
Fülbevaló (10 pár): Accessorize, 3 000 Ft
Maradhatnak a cipők is

6/6 Maradhatnak a cipők is

Ha már a cipőknél tartottunk, meg kell említenünk, hogy többségük az átmeneti időszakra ugyancsak tökéletesen megfelelő. 
Bár nem árt, ha készülsz a hűvösebb napokra néhány melegebb darabbal, egész nyugodtan viselheted a nyáron beszerzett balerinákat, félcipőket, mokaszinokat, vékonyabb sport- és tornacipőket
Felső: H&M, 3 990 Ft 
Nadrág: Orsay, 12 000 Ft 
Cipő: Esprit, 12 000 Ft 
Karkötő: Accessorize, 2 400 Ft
Fülbevaló (4 pár): Accessorize, 4 200 Ft