Nyaralós szettek, amikben ellenállhatatlan leszel

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Nyaralós szettek, amikben ellenállhatatlan leszel

Nyári gyerek lévén egész évben ezt az évszakot várom, és igyekszem minden egyes órát kihasználni belőle. Nem telhet el nyár kirándulás, nyaralás és rengeteg szabadtéren töltött idő nélkül. Ilyenkor az összeállításaim is sokkal színesebbek, változatosabbak, ősszel és télen én is hajlamos vagyok arra, hogy túl sok szürkét és feketét viseljek. Azonban ez a nyár nem csak színekben és mintákban bővelkedik, hanem olyan ellenállhatatlan szettekben is, amikre kár lenne nemet mondani a nyaralások alkalmával.

1. Szellős maxiruha

A maxiruha egyenesen tökéletes választás a nyaralásra, hiszen minden kritériumnak megfelel, amit csak elvárhatunk a nyári szettektől: kényelmesek, szellősek, divatosak és igazán nem nehéz bennük csinos, nőies megjelenésre szert tenni. A maxiruhák sokak szemében – a pozitívumok ellenére is – unalmasnak hatnak, de a manapság kapható darabokra minden jellemző, csak az egyhangúság nem.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Már rég túl vagyunk a kizárólag egyenes szabású, mell alatt húzott és ujjatlan darabokon! Ugyan ezek szinte mindenkinek jól állnak, érdemes kísérletezgetned más fazonokkal is. A derékban húzott, V-kivágású, felskiccelt, pántos, vagy éppen fodros aljú maxiruhák nem csupán változatosak, ellenállhatatlanul bájos külsőt kölcsönöznek viselőiknek.

2. Ejtett vállú nyári ruhák

A nyári ruhák és a könnyed blúzok között is alapdarabnak bizonyulnak az ejtett fazonok. Idén egyenesen kötelező beszereznie mindenkinek olyan felsőrészeket és ruhákat, amik láttatni engedik a vállakat. Ez egy kiváló lehetősége annak, hogyan ötvözd a divatot és a bájosan szexi megjelenést, ugyanis az ejtett vállak egyszerre mutatnak sokat és mégis keveset a testünkből.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Sokkal kevésbé kihívóak, mint amilyenek a mély dekoltázsok, vagy éppen az aprócska crop topok, de pontosan olyan figyelemfelkeltőek, mint említett társaik. Akár az ejtett vállú blúzokra, akár a ruhákra esküszöl, idén ezeket a darabokat feltétlenül pakold be a bőröndödbe!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!