Nyár végi szettek hűvösebb napokra

Írta: ,

Sajnálatos módon az időjárás az utóbbi hetekben sokkal inkább emlékeztet a hűvös őszi napokra, mint az augusztusra. Bár bízhatunk benne, hogy még jut némi forró napsugár az országra, úgy tűnik, egyre inkább elő kell vennünk a melegebb, nyár végi szetteket.

Sportos irányzat
Az idei ősszel fog igazán berobbanni a köztudatba a sportos stílus, ugyanis a kényelmes megjelenést, a sportfelszerelést és a divatot ötvözték a tervezők.
 
A kifutókon egyre több modell jelenik meg ebben a stílusban, és szerencsére egy teljesen átlagos gardróbból is összeállíthatjuk a kényelmes, mégis trendi szettet. 
 
Nincs hozzá másra szükség, mint egy mezre hajazó, oversize felsőre, boyfriend nadrágra, kényelmes sportcipőre, és persze egy laza, divatos sálra.
 
Nadrág: Esprit, 18 000 Ft 
Cipő: CCC, 3 190 Ft 
Felső: H&M, 3 990 Ft 
Sál: Accessorize, 8 800 Ft
Óra: Marks&Spencer, 11 200 Ft 
Elő a blézerrel és a kardigánnal!
A szezon eleje óta már többször is jeleztük számotokra, hogy idén igazán érdemes beszerezni néhány jó minőségű kardigánt, blézert
 
Máris itt a kiváló alkalom, hogy az újonnan megvásárolt darabokat hasznosítsd, hiszen a hűvös, ám nem kimondottan hideg napokon bármelyik nyári szettből melegebb változatot varázsolnak. 
 
A változékony időben a nyári ruha mellé, vagy éppen a térdnadrág és top párosításhoz is felveheted őket, garantáltan nem fogsz fázni.
 
Ruha: H&M, 2 990 Ft 
Karcsúsított kardigán: Esprit, 39 000 Ft 
Magas sarkú cipő: CCC, 7 190 Ft 
Táska: Accessorize, 9 000 Ft