5 dolog, ami a nők szerint vadító, de a pasik utálják

Zabolai Margit
Írta: ,
5 dolog, ami a nők szerint vadító, de a pasik utálják

Amit az egyik ember vonzónak talál, azt a másik nem, és fordítva. Nem lehet általánosításokat levonni, és az alábbi állítások sem igazak kivétel nélkül minden férfira, de a tapasztalatok és a közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy van néhány dolog, amit csak a nők tartanak szexisnek, a pasik többségének egyáltalán nem jön be.

Műkörmök

Az ápolt kéz fontos, és sok férfinak tetszenek a hosszú vagy lakkozott körmök, de az óriási, természetellenesen hosszú karmokat, főleg, ha úgy néznek ki, mintha csillámba mártották volna, már kevés férfi találja vonzónak.

Ha úgy érzed, ez illik legjobban a személyiségedhez, akkor persze ezzel sincs gond, de szélesebb körökben valószínűleg nagyobb tetszést aratsz egy természetes hatású, diszkrét porcelánkörömmel, vagy, ha elég erősek és egészségesek, akkor a saját körmeiddel.

A lényeg az ápoltságon, nem a méreteken van!

Tömény illatfelhő

Egy finom parfümmel bárki az orránál fogva vezetheti az ellenkező nemet, de a fullasztó, tömény illatfelhőt nem csak a kollégáid fogják utálni, valószínűleg a kiszemelted sem lesz oda érte.

Vigyázz, mert a parfüm becsapós lehet!

Mivel te egész nap viseled, lehet, hogy az orrod már megszokta, és te nem érzed, de ez nem jelenti azt, hogy más sem, ezért nem feltétlenül kell még egy adagot magadra fújnod.

Nézd meg, mi van a kedvenc illatod üvegcséjére írva: ha eau de toilette, akkor ez egy hígított illat, és naponta kétszer-háromszor is használhatod, de ha eau de parfum, akkor az valódi, tömény parfüm, amiből egy nap egyszer elég lesz magadra löttyintened, különben az ellenkező hatást érheted el, mint amit szerettél volna.