5 dolog, ami a nők szerint vadító, de a férfiak utálják

Zabolai Margit
Írta: ,
5 dolog, ami a nők szerint vadító, de a férfiak utálják

Amit az egyik ember vonzónak talál, azt a másik nem, és fordítva. Nem lehet általánosításokat levonni, és az alábbi állítások sem igazak kivétel nélkül minden férfira, de a tapasztalatok és a közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy van néhány dolog, amit csak a nők tartanak szexisnek, a pasik többségének egyáltalán nem jön be.

Mindent a kirakatba

Egy szexi miniszoknya vagy egy ízléses dekoltázs izgató lehet, de aki mindent kipakol, az legfeljebb egy tinédzser fantáziáját indítja be, egy felnőtt férfi figyelmét aligha köti le hosszú távon.

Senki ne gondoljon olyan keveset a férfiakról, és főleg saját magáról, hogy kizárólag egy mindent megmutató ruhával tud bennük érdeklődést ébreszteni!

Egy csinos ruha persze segít, de ha valaki mindent azonnal megmutat, az hamar unalmassá válik – valójában az okos, jó humorú nők, akikkel még érdekes beszélgetéseket is lehet folytatni, sokkal vonzóbban egy felnőtt férfi szemében.

Full smink

A diszkrét sminket a legtöbb férfi vonzónak találja, de ami a vörös szőnyegen vagy a magazinok címlapján jól mutat, az a való életben kicsit túl sok lehet.

A legtöbb férfit megrémiszti, ha valaki olyan sminket visel, mintha címlapfotózásra készülne, úgy érzik, el akarod rejteni, milyen is vagy valójában, a rúzstól meg félnek, hogy beleragadnak.

Valójában a titok az, hogy az összhatás természetes legyen. Ha magabiztosan, határozottan viseled, akkor ez egy erősebb smink esetében is lehetséges, de ha te magad is félsz kicsit az eredménytől, inkább a természetes szépségedet hangsúlyozd.

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő