Nőies szettek, amiket 2015 nyarán alkalomra is bátran felvehetsz

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Bár a nyári forróságban sokkal kevésbé kívánkozunk igazán csinos és elegáns ruhákba, inkább előnyben részesítjük a kényelmes darabokat, a szezonban is akadnak olyan események, amikor ki kell tennünk magunkért. Akár esküvő, akár minőségi szórakozás, az alábbi szettekben garantáltan megjelenhetsz.

Kényelmesen nőies Kép forrása: chicstreetstyle.me

Szerencsére akkor sem kell lemondanunk a kényelemről, ha szeretnénk elegánsan megjelenni, és egy csinos alkalmi ruhát öltenénk magunkra. Brenna könnyed, hófehér, szellős ruhája tökéletesen megfelel a célra.

A derékszabásának, csipkeberakásnak és az ejtett vállaknak köszönhetően idén megkerülhetetlen alapdarab egy ilyen ruha.


Egy ruhadarab, 5 stílus - Így hordd 2015 nyarán a farmeringet


Magas sarkúval viselve bármilyen alkalomra felvehetjük, bár esküvő esetén természetesen kerüljük a fehér színt. Ha inkább kényelmesen lazára vennénk a figurát, akkor válasszunk nyugodtan egy sarut, vagy szandált, így akár egész este rophatjuk majd a táncparketten.

Ha a választott táskánk mind anyagban, mind színben eltér a szettünktől, akkor törekedjünk rá, hogy a cipőnkkel, vagy legalább a kiegészítőinkkel harmonizáljon.

Fekete csipkeruha Kép forrása: withlovefromkat.com

Az alábbi szett már nem éppen a legkényelmesebb darabok közé sorolható, de akadnak olyan alkalmak, amiknek meg kell adnunk a módját.

Egy ilyen fontosabb eseményre tökéletes választásnak bizonyulnak a csipkeruhák, amik nem csupán romantikusak és őrülten vonzóak, hanem maximálisan divatosak is egyben.

A testhezálló darabok megmutatják a kemény munka gyümölcsét, de természetesen nem aranyszabály, hogy csak és kizárólag feszes változatok mellett voksolhatunk.

Mindenesetre a derékban szűkített, feketével megbolondított ruha nem csupán azért ideális, mert rendkívül elegáns, hanem azért is, mert színéből és fazonjából adódóan egyaránt csodásan karcsúsít.