Újra hódítanak a neon színek - de hogyan hordd őket?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Újra hódítanak a neon színek - de hogyan hordd őket?

A neon színek nem is olyan régen voltak divatosak, de most újra visszatértek a boltok polcaira. Talán nem valóak mindenkinek, hiszen nagyon vibrálóak és feltűnőek, de ha szereted magadra vonni a figyelmet az öltözködéseddel, akkor a neon színekkel érdemes tenned egy próbát. Próbáld meg az alábbiaknak megfelelően beilleszteni a ruhatáradba, és biztos sikered lesz!

Élénk felsők

Talán az egyik legjobb és legegyszerűbb módja a neon színek ismételt megszeretésének, ha egy feltűnő színű felsőt, topot választasz magadnak. Bár nem árt figyelned az árnyalatra, hiszen ez a szín nagyon közel van az arcodhoz, a felsők alapvetően mégis viszonylag kis helyet fednek le a testedből.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Szemben az egyberuhákkal, vagy éppen nadrágokkal, amik már jóval feltűnőbb viseletet jelentenek, a topokat meglehetősen könnyű háttérbe szorítani például egy kardigánnal, vagy egy magas derekú szoknyával. 

Tetőtől talpig neonban

Ha szerelmes vagy a neon színekbe, akkor a mostani trendek szerint egyáltalán nem kell szolidan bánnod az összeállításaid megálmodásakor.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Azon felül, hogy bátran ötvözheted egymással a színeket, akár tetőtől talpig is belebújhatsz egy-egy neonszínbe. A különböző hosszúságú ruhák, az overálok, vagy a két részes szettek egytől egyik lehetőséget kínálnak arra, hogy izgalmas és változatos módon illeszd be a ruhatáradba ezeket a vibráló és élénk árnyalatokat.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba