Nem mentek le a plusz kilók? 5 előnyös nyári outfit, ha még nem állsz készen a crop topra

Berényi Nóri
Írta: ,
Nem mentek le a plusz kilók? 5 előnyös nyári outfit, ha még nem állsz készen a crop topra

Megérkezett a meleg és ezzel együtt egyeseknek a rettegés is, már, ami az öltözködést illeti. Mert valljuk be, ami a nádszál karcsú modelleken jól mutat, az nem biztos, hogy minden nőn úgy fog állni. Sőt, biztos, hogy nem! De ahelyett, hogy őrült és tarthatatlan diétába kezdenél, inkább tanulj meg előnyösen öltözködni. Mert, hogy akár hiszed, akár nem, a kerekded idomokra is gyártanak nyári ruhákat. Szóval, ha még nem állsz készen a crop topra, akkor íme néhány alternatíva, amiben magabiztosan mozoghatsz majd.

Sok nő azt szereti a nyárban, hogy minél többet megmutathatnak magukból, gyakran túlságosan is ízléstelen módon. Mert igenis ki lehet hangsúlyozni a szexiséget, finom keretek között maradva. Tulajdonképpen mi is ezt képviseljük és szeretnénk megmutatni, hogy miként tudsz szexisen és stílusosan öltözködni.

Amit mindenképpen be kell szerezned az idei nyárra, az egy vagány farmerszoknya, mert számtalan módon tudod majd variálni. Éppen ezért érdemes egy komolyabb darabra beruháznod.

Mi teljesen megőrülünk az ehhez hasonló, váll alá csúsztatott felsőkért, mert sokat sejtetőek, ráadásul nagyon szépen hangsúlyozza a vállakat. Ne feledd, nem az a cél, hogy zsákruhákba bújtasd magad, csak találd meg az alkatodhoz megfelelő összeállítást. Ez az outfit nagyjából minden alkaton jól mutat, szóval biztosak vagyunk benne, hogy rajtad is remekül állna.

Reméljük, hogy te nem azok táborát erősíted, akik rettegnek sortot húzni nyáron, de, ha mégis, akkor ezen most változtatunk. Először is, te nem szeretnél sortot viselni, vagy csak azért nem veszel fel, mert úgy gondolod, hogy nem tetszenél benne másoknak?

Nem mindegy, ahogy az sem, hogy milyen fazont választasz.

Nyilván te is szembesültél az idei kínálattal, ami hasonlóképp a tavalyihoz, az extra mini fazonokat részesíti előnyben, de szerencsére azért nem csak ezek kaphatóak a piacon. A lényeg, hogy találd meg a megfelelő hosszt és fazont. Ha ez egy napot vesz igénybe, akkor annyit, de ne sajnáld rá az időt!

Meglátod, szuper szexi szetteket állíthatsz össze egy egyszerű sorttal, ráadásul kár lenne eldugnod a virgácsaidat a világ elől.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba