5 jel, hogy nem a megfelelő fürdőruhát viseled

Stumpf Bea
Írta: ,

Lehet, hogy a boltban első látásra szerelembe estél egy fürdőruhával, és még felpróbálva sem volt olyan rossz, ezért megvetted. Igen ám, csak a strandon valahogy mégsem érzed magad komfortosan benne. Ha az alábbi jelek rád is igazak, érdemes lehet kicserélni a szép, de kevésbé kényelmes darabot!

Szerencsére a legtöbb helyen már külön is megveheted a fürdőruhák alsó és felső részét, így nem feltétlenül kell egy méretet viselned a kettőből. Azonban még így is előfordulhat, hogy a próbafülkében jónak ítélt méret mégsem megfelelő.

Ha azt veszed észre, hogy folyton lifeg, lecsúszik, elcsúszik, vagy pont az ellenkezője, azaz szorít és bevág valahol, akkor valószínűleg rossz méretet választottál.


Ilyen bikini alsót válassz a fenékformád szerint


Tipp: Mindig próbálj fel eggyel nagyobb és kisebb méretet is, hiszen minden bolt és ország számozása eltérő lehet!

Ha nagyobb mellekkel vagy megáldva, a bikini felső kiválasztásánál több szempontra is figyelned kell.

Ha azt érzed, hogy nem tart megfelelően, és bármelyik mozdulatnál fennáll a villantás veszélye, inkább cseréld le, minthogy feszélyezetten kelljen strandolnod!


Így válassz fürdőruhát az alakod szerint – Alma alkat


Nézz körül inkább az alul megtámasztott vagy merevítővel ellátott felsőrészek között, ezekben sokkal komfortosabban fogod érezni magad!

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!