Nélkülözhetetlen kiegészítők a vízparton

Cseh Éva
Írta: ,
Nélkülözhetetlen kiegészítők a vízparton

Meleg nyári napokon a szabadidőnket legszívesebben a víz mellett ütjük el. De mit tehetsz azért, hogy a strandon is a legmegfelelőbb védelmet biztosítsd a bőrödnek a károd napsugarakkal szemben? És mik azok a kellékek, amikre okvetlenül szükséged lesz a vízparti kényelmed érdekében? 
 

A tökéletes strandtáska Kép forrása: polyvore.com

Ahhoz, hogy a strandra mindent képesek legyünk magunkkal vinni (fürdőruha, törölköző, papucs, váltóruha, naptej…) jó, hogy ha beszerzünk egy nagyobb méretű táskát, amelyben minden kényelmesen elférhet.

A méreten túl érdemes gondolnunk arra is, hogy milyen anyagból választjuk a táskát, mert előfordulhat, hogy kifolyik a naptej, vagy éppen vizes lesz a táska, ilyen esetben pedig nagyon hasznos, ha a táska könnyen tisztítható, vagy akár gépben is mosható. 

Ha igazán praktikum párti vagy, akkor jól jöhet, ha a táska több tároló résszel, fach-hal rendelkezik, így akár még rendszerezni is tudsz benne, a szükséges cuccokat pedig könnyebben megtalálod benne. 

Minőségi napszemüveg Kép forrása: polyvore.com

A napszemüveg nagyon jól jöhet az erős napsugárzás ellen, érzékeny szeműeknek pedig elengedhetetlen kellék.

Ha nem szeretnénk végighunyorogni a strandolást, és gondolunk arra is, hogy óvjuk szemünket a káros UV sugarakkal szemben, akkor semmiképp se felejtsük otthon ezt a jótékony kis kiegészítőt.

Arról már nem is beszélve, hogy a káros sugarak milyen negatív hatással vannak a bőrünkre, főleg az érzékenyebb területeken, mint például a szem környéke

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!