Napsütést idéző fehér a tavaszi divatban - Így hordd!

Stumpf Bea
Írta: ,
Napsütést idéző fehér a tavaszi divatban - Így hordd!

Ha színes outfitekről beszélünk, nem a fehér az első, ami eszünkbe jut, hiszen egy piros, egy kék, egy sárga vagy valamilyen fémes árnyalat sokkal inkább színessé és élénkké teszi a szetted, mint a fehér. A fehér színnek valójában nem is az a szerepe, hogy önmagában színesítse az outfited, inkább a megfelelő kontrasztért vagy egy-egy erősebb szín lágyításáért felelős. Lássunk néhány inspiráló outfitet fehérrel!

Most, hogy kitavaszodott végre, a kék és fekete farmereket néha helyettesíthetik a szuper fehér nadrágok, persze kizárólag csak napsütésben! Jól mutat az elegáns szettekben is, hiszen a fehér minden egyéb színnel együtt szuperül működik, visszafogott, mégis divatos.

Vigyáznod kell azonban benne, mert nem annyira jolly-joker, mint a klasszikus farmerek, hiszen hamar meglátszik rajta a legkisebb folt vagy elszíneződés is, mégis néha megéri erre cserélni a kedvenc farmered!

Tipp: Ha fehér farmert viselsz, akkor felülre szinte bármilyen színt választhatsz, azonban arra figyelj, hogy két fehér egymás mellett csak akkor fog jól mutatni, ha mind a két szín igazán hófehéren virít.

Fekete-fehér Kép forrása: framboisefashion.com

A fekete és a fehér mindig nagyon jól mutatnak együtt, hiszen jól kiegészítik egymást, és szuper összhatást adnak. Maradhatsz szigorúan annál a verziónál, amikor a szetted minden eleme fekete vagy fehér, de ha feldobnád valami extra színnel, akkor valamilyen kiegészítő jöhet hozzá egy harmadik árnyalatban.

A fekete és a fehér kombinációja tehát örök klasszikus, az ilyen összeállításoknál választhatsz egy kisiskolás stílust, amikor felül fehér, alul sötét a szett, egy megfordított összeállítást, ahol például egy izgalmas fehér dzseki a szett legmeghatározóbb darabja, de a fekete-fehér mintás ruhadarabok is nagyon ütősek!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba