Nagy nyári táskatrendek 2015-re

Cseh Éva
Írta: ,
Nagy nyári táskatrendek 2015-re

Az idei nyári táskatrendekre is jelentős hatást gyakorolt a retro őrület, vagyis a most ismét dübörgő 60-as és 70-es évek stílusa. Ezzel párhuzamosan természetesen más fazonok is elérhetőek, de szinte kikerülhetetlen, hogy ne fussunk össze egy-egy ilyen hangulatú darabbal. Egyaránt divatosnak számítanak a kézitáskák, és a hosszú pánttal ellátott táskák is. A sportosabb irány kedvelőinek pedig még mindig jó hír, hogy a különböző méretű, és karakterű hátizsákok továbbra is hódítanak. Lássuk, hogy pontosan mi is a felhozatal? :)

Izgalmas rojtok, bojtok

Egyértelműen a 70-es évek hippi stílusának hagyatéka ez a látványos díszítés. Egyébként a rojtok most divatosak felsőkön, dzsekiken is, úgyhogy szinte jöhet minden, ami rojtos.

Legyen szó rövidebb, vagy akár hosszabb rojtokról, most minden mennyiségben és változatban menőnek számít.


2015 legdivatosabb kiegészítő irányzatai


Hasonló és a rojtokkal is jól összepasszoló dekorációs elem még a bojt is. Kisebb és nagyobb méretű táskákat is díszítenek ezekkel a látványt merőben meghatározó díszítő elemekkel. 

Szögletes kistáskák

Most kézitáskaként és hosszú pánttal ellátva a vállunkra vetve is hódítanak a kisebb méretű és szögletes fazonok.

Jellemző, hogy valamilyen csúsztatós, fém csattal, vagy két csatos változatban záródik az elején, és kissé merevebb, vastagabb anyagból készülnek, ezáltal lesz ideális a tartásuk ehhez a fazonhoz.

Elképzelhető, hogy több színből és textúrából variálják össze ezt az egyébként 60-as évek stílusát idéző táskafazont, így egy még izgalmasabb látványt kölcsönözve annak.

Hátránya, hogy annyira sok mindent azért nem lehet belepakolni, így nem biztos, hogy minden alkalommal megállja majd a helyét, ellenben méretéből adódóan rettentően helyes kis táskáknak mondhatóak.