A múlt évtized legcikibb divattrendjei

Zabolai Margit
Írta: ,
A múlt évtized legcikibb divattrendjei

Bár tudjuk, hogy a divat ismétli önmagát, és azt is, hogy ami most trendi, az hamarosan ciki lesz, ami pedig ciki, idővel újra menő lehet – lásd a ’90-es évek reneszánsza a kamaszok körében – azért a 2010-es évek nagy divattrendjeiből ezeket reméljük, egy darabig nem fogjuk viszontlátni. És még jobban reméljük, hogy nem kerülnek elő rólunk a fotók, amin viseljük őket.

Lehet, hogy a tökéletességig waxolt, órákig rajzolgatott és vastagra kontúrozott szemöldök néhány évtized múlva ugyanilyen viccesnek tűnik majd, de a cérnavékonyra szedett, vagy éppen teljesen eltüntetett és visszarajzolt szemöldökök gondolatától mostanra mindannyian összerázkódunk.

Főleg azért, mert mindannyiunkról lapul egy ilyen szemöldökös fotó a középsulis képeket rejtő albumban, ne is tagadd, hogy így van…

A hullámos haj valószínűleg soha nem megy ki a divatból, de a 2010-es években volt egy időszak, amikor az ondolált hajat tilos volt átmozgatni, megrázni vagy átfésülni, a hajsütőről lekerülve azonnal hajlakkal betonoztuk be abba az állapotába, amiben úgy nézett ki, mintha még mindig ott lenne a közepében a hajsütő kúpja.

Mentségünkre szóljon, hogy a tévében futó összes Real Housewife sorozat összes szereplőjének ilyen volt a haja, szóval nem volt nehéz elhinni, hogy ez a trendek trendje.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?