A múlt évtized legcikibb divattrendjei

Zabolai Margit
Írta: ,
A múlt évtized legcikibb divattrendjei

Bár tudjuk, hogy a divat ismétli önmagát, és azt is, hogy ami most trendi, az hamarosan ciki lesz, ami pedig ciki, idővel újra menő lehet – lásd a ’90-es évek reneszánsza a kamaszok körében – azért a 2010-es évek nagy divattrendjeiből ezeket reméljük, egy darabig nem fogjuk viszontlátni. És még jobban reméljük, hogy nem kerülnek elő rólunk a fotók, amin viseljük őket.

Lehet, hogy a tökéletességig waxolt, órákig rajzolgatott és vastagra kontúrozott szemöldök néhány évtized múlva ugyanilyen viccesnek tűnik majd, de a cérnavékonyra szedett, vagy éppen teljesen eltüntetett és visszarajzolt szemöldökök gondolatától mostanra mindannyian összerázkódunk.

Főleg azért, mert mindannyiunkról lapul egy ilyen szemöldökös fotó a középsulis képeket rejtő albumban, ne is tagadd, hogy így van…

A hullámos haj valószínűleg soha nem megy ki a divatból, de a 2010-es években volt egy időszak, amikor az ondolált hajat tilos volt átmozgatni, megrázni vagy átfésülni, a hajsütőről lekerülve azonnal hajlakkal betonoztuk be abba az állapotába, amiben úgy nézett ki, mintha még mindig ott lenne a közepében a hajsütő kúpja.

Mentségünkre szóljon, hogy a tévében futó összes Real Housewife sorozat összes szereplőjének ilyen volt a haja, szóval nem volt nehéz elhinni, hogy ez a trendek trendje.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!