5 mód, hogy új ruhák nélkül is divatos maradj - Tízezreket spórolhatsz!

Nagy Niki
Írta: ,
5 mód, hogy új ruhák nélkül is divatos maradj - Tízezreket spórolhatsz!

Kép forrása: Ahmed Carter/unsplash.com

Nem túl környezettudatos dolog folyamatosan shoppingolni, és, lássuk be, a pénztárcádnak sem tesz túl jót, ha mást sem csinálsz, csak költöd a pénzt az új dolgokra. Persze divatosak mindannyian szeretnénk lenni, de ehhez nem kell minden héten vásárolni – az alábbi tippek segítenek, hogy felesleges vásárolgatás nélkül is tökéletes maradjon a ruhatárad.

Biztos, hogy a te szekrényeidben is van néhány olyan ruhadarab, ami ugyan jól néz ki, és lehet, hogy márkás is, de soha nem hordod, mert valamiért furán áll.

Ezen segíthet egy jó szabó, aki be tudja venni, ki tudja engedni azokat a ruhadarabokat, amiket ugyan szívesen viselnél, csak egyelőre nem tudsz.

Ha találsz valakit, aki minőségi munkát végez, el ne engedd – nagyon ritka az, ha valaki például a kényes anyagokkal is tud bánni.

Azokat a ruháidat is elviheted hozzá, amik ugyan jók, de rájuk férne egy kis igazítás – hidd el, óriási lesz a különbség.

Sokszor nem is új ruha, csak új megközelítés kell: ha belegondolsz, hogy mit mivel tudsz párosítani azokon a ruhadarabokon kívül, amikkel amúgy is szoktad, teljesen új hangulatot adhatsz egy-egy ruhádnak.

Ki mondta, hogy a kis fekete ruha nem lehet sportos, a zenekaros póló meg nem lehet elegáns?

Nézz körbe inspirációért, és legyen a határ a csillagos ég – a legmenőbb stylistok is úgyis attól olyan igazán jók, hogy zseniálisan képesek összepárosítani a legmerészebb darabokat.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba