Mit (ne) viselj, amikor találkozol a párod szüleivel?

Sándor Alexandra
Írta: ,
Mit (ne) viselj, amikor találkozol a párod szüleivel?
Néhány hónapja együtt vagytok, tehát a családja bizonyára sokat hallott már rólad? Esetleg már a harmadik randin be akar mutatni a szüleinek? A kapcsolatotok idejétől függetlenül nagyon fontos az első benyomás, így érdemes a lehető legjobbra törekedned!
Klasszikus és konzervatív
Tartózkodj a túl sokat mutató daraboktól, voksolj inkább az eleganciára! Öltözz úgy, ahogyan egy üzleti ebéd vagy megbeszélés alkalmával tennéd. A szoknya és blúz párosítás mindig nyerő, csakúgy, mint a kosztüm és a fekete-fehér szettek.
Az időtlen megjelenés tiszteletet sugall, így sokkal szimpatikusabb hatást keltesz, mintha szakadt farmernadrágban és pólóban tennéd tiszteleted.
Ünnepi ebéd
Húsvéti, karácsonyi, születésnapi vagy névnapi összejövetelre hívtak? Szép gesztus! Mivel az étkezés lesz a középpontban, nem kell túl elegánsra venned a figurát – kivéve, ha egy puccos étterembe invitáltak.
A családi asztal mellé tökéletes lesz egy pantalló, egyenes szárú farmer vagy térdig érő szoknya, diszkrét felsővel és lapos talpú vagy alacsony sarkú lábbelivel kiegészítve. Egy élénk szín belefér a szettedbe.

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő