5+1 ötlet a miniszoknya viseléséhez. hogy tuti sikert arass

Sándor Alexandra
Írta: ,
5+1 ötlet a miniszoknya viseléséhez. hogy tuti sikert arass

A megfelelően viselt mini egyszerre aranyos, szexi és megnyerő. Ám ha nem a megfelelő fazont választod, vagy rossz darabokkal párosítod, gagyi összhatást kelthetsz. Bár a popsit alig takaró fazontól egészen térd fölöttig érő, konzervatív szoknyát is érthetünk mini alatt, tippjeinkkel bármilyen hosszal sikert arathatsz!

Mini az irodában?

A rövid szoknya többnyire nem jelenti az üzleties megjelenés részét, de leggings-szel, csizmával és jól takaró felsőrésszel bizalomgerjesztő munkaerőnek hatsz majd benne még a legházsártosabb főnök szemében is.

Néhány cégnél még az illemkódexben is szerepel, hogy tilos a mini: ha ez a helyzet, nem érdemes kísérletezni.

 

Fekete-fehér

A jó öreg monokróm összeállítással nem nyúlhatsz mellé. A kérdés csak az, hogy az elegáns vagy a szexi vonalat akarod-e erősíteni.

A térdzokni például elképesztően dögös lehet kontraszt színű szoknyával és lábbelivel, de egy jól szabott fekete-fehér nadrágkosztümben „főnökasszonyos” megjelenést kölcsönözhetsz.

Ha még csak barátkozol a miniszoknyával, eláruljuk, hogy két alapdarabbal érdemes kezdened a bevásárló körutat: egy fekete és egy farmer darabra lesz szükséged. A hossz és a fazon természetesen attól függ, miben érzed jól magad, s mi illik az alakodhoz. Ősszel és télen kötelező a harisnya viselése, amiből mindig lapuljon a táskádban egy tartalék darab, illetve egy átlátszó körömlakk.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató