Minimál ékszerek, amiket soha nem akarsz majd levenni

Stumpf Bea
Írta: ,
Minimál ékszerek, amiket soha nem akarsz majd levenni

Nem csak a lakberendezésben vagy az öltözködésben hódít a minimál stílus, az ékszerdivatban is megtalálhatod azokat a darabokat, amelyek egyszerűek, de mégis nagyszerűek. Néha elég csak egy-egy meghatározó darab, de van, hogy több különböző ékszer kombinációjából jön létre a tökéletes összhatás. Lássuk a mi kedvenceinket!

Gyűrűk Kép forrása: takeaim.nu

Akár szeretsz gyűrűket hordani, akár nem, ezeket a minimál stílusú darabokat te is biztosan imádni fogod. Megtalálhatod őket különböző fémes árnyalatokban, és ami a legjobb, hogy akár egyszerre is viselheted őket.

Úgy is működik, ahogy a képen, azaz, ha csak egyet viselsz, hiszen ez egyben visszafogott, trendi és elegáns.

Ha viszont több darabot kombinálsz, akkor légy bátor, viselj egyszerre több fémes árnyalatot, felvehetsz egyszerre több ujjadra kisebb és nagyobb karikákat és akár egy díszesebb darab is jöhet a kombinációba.

 

Fülbevalók Kép forrása: en.agatabielen.com

Két nagy típusra oszthatjuk a fülbevalókat, van, aki imádja a lógós, nagyobb darabokat, sokan pedig inkább a pontszerű apróbb ékszereket szeretik. Ha a lógós fazonokat nézzük, akkor a minimál hullámra kifejezetten jellemzőek a geometrikus formák, a vékony vonalak és az izgalmas megoldások.

Ennél a darabnál például nagyon érdekes, hogy úgy tűnik, mintha két fülbevaló lenne a füledben, mégis nem túl sok, szuperül passzol bármilyen outfithez.

Ha lógós fülbevalót választasz, akkor érdemes a hajadat valahogyan hátrafogni, hogy jól látszódjon az ékszer és egyben kiemelje a nyakad és a dekoltázsod környékét.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba