Mindjárt Halloween - így készítsd el magadnak a jelmezed!

Stumpf Bea
Írta: ,
Mindjárt Halloween - így készítsd el magadnak a jelmezed!

A Halloweeni bulik manapság itthon is nagyon népszerűek, és bár sokféle értelmezése létezik, sok különböző tematika alapján szerveződnek a bulik, egy általában biztos. A beöltözés kötelező. Ha még nincs ötleted, hogy mit viselj a partin, akkor van számodra néhány DIY ötletünk, nyugi, a többségét a gardróbodból is összehozhatod!

Zombi porcelánbaba Kép forrása: feedinspiration.com

Ha te is annak a híve vagy, hogy Halloweenkor ne csak akármilyen jelmezbe kelljen beöltözni, hanem legyen minden szuper félelmetes, akkor ez lehet a te tökéletes last minute megoldásod!

A porcelánbabák, bár vannak, akik szeretik őket, elég ijesztőek is tudnak lenni, neked pedig most erre kell játszanod.

Keress a szekrényedben egy fekete ruhát, vegyél alá egy teljesen begombolt inget, válassz hozzá egy fehér harisnyát és egy magassarkút, fond be a hajad és tegyél bele egy masnit. Ezután már csak a smink van hátra.

Nem kell nagy sminkművésznek lenned ahhoz, hogy ez összejöjjön, minél fehérebb púder az arcodra, minél sötétebb és nagyobb szemek és fekete rúzs. Isteni lesz!

Unikornis Kép forrása: thewonderforest.com

Ha te inkább a cuki faktort keresed a Halloweenban is, akkor ne is nézelődj tovább, légy unikornis!

Ha egyébként is imádod, a szekrényedben könnyen találsz pasztell színű ruhadarabokat és már csak néhány rövid órád van indulásig, akkor ideje nekiállni!

Ha ezt önmagában nem tartod túl ötletesnek, akkor akár unikornisos frappucinonak is öltözhetsz, ez talán még eredetibb megoldás.

Mi kell hozzá? Pasztell elemek, egy-két világos kimosható hajfesték, egy unikornis szarv (a legjobb, ha hajpántból van), egy tütü szoknya és persze csillámpor, végtelen mennyiségben!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!