Minden idők legrondább ruhatrendjei

Tomanóczy Andrea
Írta: ,
Minden idők legrondább ruhatrendjei

A trend majdnem évről évre változik, és van, hogy nem a jó irányba. Az, hogy valami trendi, még közel sem jelenti azt, hogy az ízléses és kifinomult. Ahogy azt az alábbi példák is mutatják, ajánlatos kétszer is meggondolnunk, hogy megvesszük-e az adott, divatosnak számító kreációt.

Zokni + szandál

Szörnyű és meghökkentő viselet, amit a divattervezők az utóbbi években igyekeztek ránk erőszakolni- szerencsére kevés sikerrel. Előfordul úgy a nők, mint a férfiak esetében is.

Ahogy már kisgyerekként is megtanultunk, az egyik legsúlyosabb divatbaki az ilyen összeállítás, mégis vannak olyanok, akik vakon követik ezt a szörnyű trendet, de ezáltal nemhogy trendivé, hanem inkább cikivé válnak.

Cipő zokni nélkül

Hasonló az előzőhöz, igaz, nem annyira súlyos, mégis a listán a helye. Ez a trend leginkább a férfiakra vonatkozik, és egyre több olyan divatfotó jelent meg az elmúlt években, amikor jól öltözött, amúgy igényes úriemberek zokni nélkül húzták fel drága cipőjüket.

Lehet bármennyire is jó minőségű az adott lábbeli, a hölgyek látványra mégse szavazzák meg a csupasz lábfejet, maximum akkor, ha nyári papucsot viselnek.

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció