Milyen a testalkatod? Ebben a fehérneműben leszel a legdögösebb

Kovács Andrea
Írta: ,
Milyen a testalkatod? Ebben a fehérneműben leszel a legdögösebb

Amíg az ember ruhában van, könnyen takar el ezt-azt, és hangsúlyozza az előnyösebb vonásait, de fehérneműben már sokan zavarban érzik magukat. Pedig legyen karcsú vagy telt, szálkás vagy gömbölyded, az emberi test mindenképpen szép, csak meg kell tanulnod szeretni önmagadat. Ebben sokat segíthet, ha olyan fehérneműt találsz, amiben magabiztosnak érzed magad.

Alacsonyaknak: Mutasd a lábaidat!

Az alacsony lányoknak érdemes a ’80-as években népszerű bugyifazonokat keresni: ezek felértek a csípő fölé, viszont oldalt magasan voltak fölvágva, a bugyi oldalsó része egészen vékony volt.

Szerencsére ma sem nehéz ilyen fazonokat találni, és ezek hosszabbnak mutatják a lábaidat.

Ha különleges alkalomra készülsz, és valami igazán szexi fehérneműt keresel, a combfixet és a harisnyakötőt hagyd a fiókban – ezek csak összenyomják a lábaidat.

Válassz inkább egy olyan fűzőt, amelynek középső sávjában csipke vagy berakásos díszítés fut, mert ez szintén megnyújtja az alakodat. A pánt nélküli melltartók is szexisek lehetnek rajtad.

Alma alkat: szexi body

A body-król sokaknak a ’70-es évek szirupos musicaljei, meg az égnek tupírozott hajak jutnak eszükbe, de szerencsére ma már korántsem olyan a választék ebből a fehérneműből, mint néhány évvel ezelőtt volt.

Ma már számtalan színben és anyagban találhatsz magadnak bodyt a fehérnemű boltok kínálatában, így nem nehéz olyan fazonra akadni, amit a hétköznapokon viselhetsz, és olyanra sem, amiben igazán szexinek érzed magad.

A body lenyomja kicsit a pocakot, és csinos derékvonalat varázsolhat, mindent a helyén tart, és egy kevés csipkével, egy masnival vagy merész színválasztással bizsergető látványt nyújthatsz benne.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!